• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej sobotnio
alex- ja nie chciałabym zmieniać pracy tu jest mi dobrze:tak::tak::tak: no chyba ze bym znalazła coś lepiej płatnego, w każdym bądź razie narazie to chcę utrzymać tę co mam :tak::tak:to M. ma ciągle problem ze znalezieniem czegoś na dłużej bo u nas przeważnie przyjmują tylko sezonowo, a inne prace po znajomości:sorry: a my takich znajomości nie mamy niestety :no::no:, może 20 marca już będzie wiosna choć taka skromniutka:sorry: mam nadzieję:tak::tak:
pryzybela- no jakoś dajemy musimy, zresztą nie tylko my jesteśmy w takiej sytuacji. Pewnie byłoby nam trudniej gdybyśmy nie mieszkaliz rodzicami, ale z drugiej strony myślę ze też dalibyśmy radę:tak::tak: zdrówka dal ciebie:tak::tak:
paula- a ja podobnie jak ty nie oglądam sportu a zachwalanie Małysza, który potem knoci skoki już mnie nudzi:sorry:
magdalenka, kasiamaj- zdrówka dla was:tak::tak:
stefanka- doniósł J. te lody, czy zjadł po drode, jakieś zachciewajki masz;-)

a ja nie mam co stawać do rankingu gospodyń domowych, choć dziś wysprzątałam dom i pomyłam podłogi (robię to ostatnio bradzo często dzięki pauli:tak::tak:) i zrobiłam dziecku galaretki właśnie się chłodza w lodówcwe. M. i Ł. śpią a ja idę dorzucić do pieca bo rodzice pojechali do babci:tak::tak: a jutro mamy gości - moja sis z dzieciakami
moze jeszcze uda mi się poczytać jakąś ksiązkę:sorry:
papa miłej soboty

reklama
Weroniczko, no to czekam na efekty Twojej pracy:) Strasznie lubie takie reczne wykonanie... Moja bratowa jak mieszkala kiedys w bloku zrobila w kuchni bezposrednio na scianie w kilku miejscach(chyba to z gipsu bylo) kiscie winogron, jablka i gruszki chyba i pomalowala pastelowymi farbkami... cudnie to wygladalo i tak ze smakiem...
Hehe Paula pewnie w nocy czkawke miala;-) Chyba poza sklonnosciami genetycznymi do szczuplej sylwetki, te wszystkie kalorie spala przy dziewczynach, psiaku i robocie:tak:
Sylwia, ze tez nie pomyslalam o poczciwym "undo"... Ciekawe czy todziala na wszystkie przypadki skasowania??? Musze wyprobowac... Ja to najczesciaj jakis przycisk niechcaco klikne (nie wiem ktory) i wszystko sie ulatnia:baffled:
A z tym ctrl+z tez zapamietam na przyszlosc... Dzieki!:-)
Magdalenka, no to witaj w klubie pochorowanych! Chetnie bym sie juz dawno wypisala:-p Wiec tym bardziej ze zrozumieniem zdrowka zycze!
Ewedja, Kacha tylko tyle powiem, ze Wam zazdroszcze tych spacerkow... U nas znow full sniegu, a tak mi sie chce zielonej trawki i suchego asfaltu hehe:-D
Jutrzenka... pomysl o kaloszach!:tak: - nie zartuje:-)..... I wierze ze juz masz dosc tej aury....
Aga, dzielna koobieta z Ciebie:tak: A ja tez kupilam galaretki w polskim sklepie (bo tutajsze sa - fuj) i tak sie zbieram, zeby je robic, ale nie mam motywacji, bo Kaya nie za bardzo za galaretka.... W ostatecznosci razem z R zjemy:-)

A wiecie ze tutaj nawet budynie sa tylko takie ktore sie z zimnym mlekiem miksuje?
Nie jestem amatorka budyniow, ale to juz totalne przegiecie......

Dobra ide sobie oczy rumiankiem przetrzec, bo mi jedno ropieje do tego wszystkiego... I podpuszcze mloda, zeby "tate lobelta" obudzila, bo zaraza mnie namowila na nocne ogladanie Avatara i poszlismy spac o 2:30, a teraz szanowny malz odsypia, ale dzien dziecka musi sie wreszczie skonczyc;-) Dobrze ze chociaz mloda po 8 wstala:tak:

cześć kumoszki :-)

dzisiaj mam powera na sprzątnie i cały dzień porządkuję :-p
bieliźniarkę, zgrywam zdjęcia z dysku, wywalam niepotrzebne rzeczy, opisuję płyty itp. :-p

paula doszedł ;-) na razie testuję i jestem baaaardzo zadowolona :tak: zresztą na n-k masz pstryki testowe ;-)
jutrzenka wyjdzie słońce to będziesz narzekać, że za gorąco :-p czy ktoś lub coś ci dogodzi? :-D
kasia zdrówka!

zajadam się tortillą z mc`a :-p

hej
dziś mi lepiej-katar zgęstniał...i już tak nie dokucza :happy:
wczoraj w nocy miałam atak kaszlu-myślałam że sie uduszę-J to nie wiedział co mi jest i co ma robić....-koszmar.
dziś lepiej.

wiecie co Kuba dziś odstawił...dzwoniła moja mama a on odebrał i mówi ALIO SIUSIAM :-D:-D:-D-czyt.hallo słucham-myśleliśmy że padniemy z J ze śmiechu....:szok::-D moja mama też nie mogła...:-)

muszę jeszcze pochwalić mojego szkraba-wczoraj w nocy pierwszy raz spał bez pampka...wytrzymał 13 godz. bo dopiero zawołał po 9-ej rano jak jedliśmy śniadanie.-ciekawe jak będzie dzisiaj????

ograniczyliśmy mu nocne picie -i może to poskutkowało..???
teraz jak chce pić to siada napije się troszkę oddaje kubek i śpi dalej.

u nas wszędzie pełno wody-dobrze że nie wychodzę na dwór :sorry::confused2:

Pryzy-weż nic nie mów..z tym czosnkiem,piję bo pomaga i żeby mi szybko przeszło do tego zagryzam sylimarolem-bo wątroba pada...:-(
Paula-no ja muszę sobie dopiero zakupić kaloszki.

Edit-polecam fajna stronkę....
http://www.pakamera.pl/bizuteria-280-1865.htm

Ostatnia edycja:
kasia brawa dla kubula :tak: szybciej go odpieluszysz niż się spodziewałaś :happy:
a kalosze też muszę kupić - czekam na promocje w biedronie - fajne wzory mają :-)
aaaaa paula muszę ci powiedzieć, że kupiłam tą ciastolinę, z kubusiem puchatkiem. no genialna zabawa! :-) szkoda, że nie ma żadnych akcesoriów ale wyciskamy postacie z wieczek, dałam młodej foremki do wykrywania ciastek i się bawimy
i ten marcepanowy zapach! :-)

czekam na film na tvn-ie pamiętnik ;-) ciekawie się zapowiada a jak młoda chodzi teraz wcześniej spać to mogę się odchamić :-p
wczoraj króla skorpionów se zapodaliśmy :-D taka bajka fantasy ;-)

Kata widziałam Pamiętnik, bardzo fajny film :tak:
Pryzy Avatar to w kinie była fany - super efekty.
Kasia gratki dla Kubulka

oo widzę, że tu dużo ofar choroby WRACAJCIE DO ZDROWIA, ZARAZY SIO!

u nas isedzi kolega Krisa, poczęstowali mnie drinkem, wiec zaraz będę śpiewać ;-)

co u Was?

A my sobie siedzimy... R oglada Legion, Kaya Dzwonnika z NotreDame i wydlubuje marmolade z paczka, a ja zdjecia do kalendarza siostrze obrabiam... mam ochote na grzanca, ale nie wiem czy sie lekko alkoholizowac przy chorobie;-) - zreszta i tak jeszcze za wczesnie... ot takie sobotnie lenistwo sie szerzy...

ja sie witam i zaraz zmykam

niedawno wyszeld R brat z zona, przyszli o 17 i sobie posiedzielismy, byl tez jego drugi brat ten od Majki ale poszli wczesniej.
Kuba jak go o 22:20 pytalam czy chce spac to mowli ze nie, R mu przyniosl misia, smoka a on ze nie chce, i bawil sie na calego. Biegal, gral z ich corka w pilke, gadal ....... A jak o 22:30 oni sie podniesli i zeszli na dol i sie ubierali to on ze stolu monia, misia i mowi niunio pac :-D:-D:-D:-D. Umylam mu tylko rece i buzie, przebralam go w czyste ciuchy i juz spi :-D:-D:-D:-D. Agent maly,jaki towarzyski :-D:-D:-D.

Kata wiesz jest ktos kto mi dogodzi :-p:-p:-p:-D:-D:-D. A tak powznie to ja uwilbiam lato i wiosne, jak mozna wyjsc na dwor, posiedziec do wieczora (jak komary nie gryza ;-)), pospacerowac, otworzyc na noc okno :tak::tak:. A zimy nie cierpie, pod kazdym wzgledem. Ladna to ona jest tylko na zdjeciach . Pomijam ile nas kosztowala w tym roku i nie tylko o ogrzewaniu mowie :crazy:

Kasia brawo dla Kubusia. I zdrowka dla Ciebie

Magda milego wieczorka, tylko zeby Cie glowa jutro nie bolala ;-)

Pryzybelka winko grzane dobra rzecz :tak: dawno nie pilam, a tylko w zime smakuje :tak:

Asia halo halo, czemu sie nie odzywasz??????????

to tyle ode mnie, ide spac

do jutra, dobrej nocki

reklama
Jutrzenka, dobranoc! :-)
No to Kuba imprezowicz na calego! Kaya tez lubi jak ktos sie u nas zasiedzi;-) Ale jak naprawde pozno, to specjalnie nie protestuje, jak sie ja do lozka zwinie;-)
Magdalenka, no wlasnie wczoraj mnie kolega probowal przekonac ze kanadyjska sherry podrasowana jakims soczkiem dziala leczniczo i tak na sprobowanie wzielam i dzisiaj mi glos wrocil wmiare;-) (ale wczoraj tabletek nie bralam zadnych....)
Nie wiem czy to za sprawa alko, ale moze rzeczywiscie taki grzaniec by mi dobrze wplynal, bo jeszcze mi cosik tak w tym gardle siedzi....;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry