• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A co to za nocne rozmowy beze mnie.....?;-)

czesc w ogole....:-)

My wybywamy na caly dzien do Kornwalii. Na obiad tez sie zatrzymamy w jakims miasteczku. Wiec ja dzis raczej we wlasnym rankingu nie podskocze, ale planuje jutro....:tak: Wszystko zalezy czy dostane ser bialy w polskim sklepie....:rofl2:

reklama
witam

te gaduly nocne to pewnie jeszcze spia ;-):-)

ale Wam sie zachciewa tych slodkosci, a moze tak innych slodkosci pozarzywajcie, nie tucza ale tez daja radosc :-D:-D:-D:-D

u mnie golabli sie gotuja na obiad, poprasowalam blee, zrobilam bulke tarta bo juz nie mialam wcale a teraz siedze. Chyba sobie herbatke zrobie.

po obiadku do tesciow a potem do mojej siostry wiec pewnie ok 20 zladujemy dopiero do domku.

milego dnia paniusie ;-)

Hello!...
Ja jestem zeby sie przywitac!:-)
Paula, a ja myslalam, ze Ciebie nie ma, bo wlasnie poswiecasz czas swojej drugiej polowce....
Alex, no to milej wycieczki!!!! :tak:
Jutrzenka, te slodkosci o ktore Ci chodzi, to chyba nawet nie tylko nie dodaja kalorii,ale wrecz spalaja co???:-) No to Tobie zycze milej rodzinnej integracji!:tak:

I ja zmykam conieco porobic!:tak:

hello

u nas dzis polsko bo rosolek na objadek, z wlasnym makaronem nawet chcialo mi sie robic i pomyslec ze w kraju makaronu zyjemy, ale taki zwykly makaron ze sklepu nie nadaje sie do rosolu wiec sama zrobilam swojski jajeczny moze znajde sie w rankingu alex :-D:-D:-D

po za tym pogoda superowa wiec D zabral Zakiego na plac zabaw rano wiec ja moglam sie spelniac w kuchni :tak::tak::tak:

no i troche egoistycznie (jak to chyba jutrzenka mowi) pochwale sie wam pogoda u nas
1 to trzej muszkieterowie ( z tym ze moj sie odwrocil)
2 to juz moj krasnal :)

Załączniki

• jgjhg.jpg
    jgjhg.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 41
  • jkhjkhkjjgj.jpg
    jkhjkhkjjgj.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 43
Hej Laseczki :-)
U nas spadł dzisiaj śnieg, a już tak pięknie było przez kilka dni :sorry:
Poznałam przyczynę rozdarcia mojej panienki, a mianowicie w wieku 3 tygodni mojej dziewczynce wykluwa się prawa dolna jedynka:sorry: Już po porodzie miała białą plamkę na dziąśle i położna wróżyła rychłe ząbki, ale aż tak szybko to ja się ich nie spodziewałam :sorry:Jakże różne są te moje ancymonki, Oliś pierwszych zębów dostał na pierwsze urodziny, a Jessi na 3 tygodnie :szok: Najlepsze jest to, że nie ma żadnych żeli na dziąsła od urodzenia, wszystko jest od 2 miesiąca, podobnie jak paracetamol, pozostaje więc nam cierpliwie znosić rozdartość małolatki;-):-)
Miłej niedzieli Wam życzę Laseczki :-)

Hej.
Wpadłam się tylko przywitać i wkleić w końcu zdjęcia.
Poczytam Was wieczorem chociaż zerknęłam na dzisiejsze wiadomości

Paula - trzymaj się dzielnie, następny weekend nadejdzie szybko, ani się obejrzysz i na pewno D będzie już obok
Alex - udanej wycieczki no i aby ser udało się kupić
Jutrzenka - miłego wypadu
Pryzybela - hello!!
Ewedja - super pogodę macie i Zaki jaki już duży. No i super obiadek - nie ma to jak rosołek
Kacha - normalnie zostałam w szoku. Gratulacje dla Jessi i cierpliwości dla Was.

Przyjemnej niedzieli wszystkim życzę.

Załączniki

• P2194675.jpg
    P2194675.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 47
  • P2194676.jpg
    P2194676.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 47
  • P2194677.jpg
    P2194677.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 46
  • P2194680.jpg
    P2194680.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 44
Dorej Niedzieli,

Mam nadzieje, ze już zdrowsze słabe jednostki są!
U nas lepiej. Na szczęsćie. Jutro ide do pracy, więc lepiej żeby mi całkiem przeszło!

Paula
widzę że umiesz się pocieszyć w tej samotności ;-)
Ewedja u nas też taka piękna pogoda dziś była...heh i co z tego :-(
Baśka fajnie :tak::tak:
Kacha to jak się wyrżnie ten pierwszy ząbek to Jessi może przestanie tek krzyczeć ;-)
Alex jak wojaże?

reklama
Baśka super się sklepik prezentuje :-):tak::tak::tak:

Kacha :szok::szok::szok: wow Jessi szybka dziewczyna z ząbkowaniem :-):-):-)

Magdalenka trzeba sobie jakoś radzić... ;-):rofl2:

Jutrzenka udam że nie wiem o co Ci chodzi z tymi "innymi słodkościami" :cool: :-p:rofl2:

Pryzybela niestety tłumik się urwał w samochodzie i to dość poważnie... więc efektem będzie chyba zakup nowego brumka... :confused2:

Ewedja ale Zaki już kawał chłopca... :tak::-):-):-)

jejuuuu ale się najdałam tym ciastem...:eek: było pyszneeee.... tzn jest bo połowa została...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry