• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

uu baska dobrze to wyglada. a ta sukieneczka to twoja na otwarcie ??
kaska no nie do wiary ?? z drugiej strony to wiesz szybciej bedzie miala to za soba :))
magdalenka yyy a dzis co jesz ??
jutrzenka do ciebie nic bo juz pewnie pijana lezysz :))
paulinko a jakie ciasto robilas ??

reklama
hejo to znowu ja :-):-):-)

normalnie ta pogoda nastraja mnie optymistycznie :tak::tak::tak:

kacha dobra jessi nim sie obejrzysz nie bedzie mogla sie od chlopakow odpedzic :tak::tak::tak:

baska przytulny sklepik bedziemy trzymac kciuki zeby wszystko szlo jak najlepiej:-):-):-)

magdalenka ciesze sie ze u was tez ladna pogoda bo to az lepiej sie zyje, no i zycze wszystkim innym jak najszybciej wloskiej pogody ;-);-);-)

paula a klocek z zakiego niesamowity ja juz nie daje rady go podnosic no i coraz lepiej nam idzie z odpieluchowywaniem, choc nie tak szybko jak tobie:rofl2::rofl2::rofl2: no i po raz kolejny powtarzam fajnie ci ze mozesz sobie tak dogadzac bez zadnych konsekwencji

stefanka u pauli mial byc kopiec kreta no ale nie wiem co w koncu ma

no i co pokaze wam jeszcze fotke z karnawalowej defilady jaka miala miejsce dzis u nas tzn jak wygladal zaki po defiladzie caly w confetti

Załączniki

• P210210_16.16.jpg
    P210210_16.16.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 36
ewedja moze wyszla kopa kreta ?? heheh oj te moje trudno zrozumiale oraz chamskie zarty hehe
a gddzie ty teraz ewelina mieszkasz ?? bo nie wiem czy nie pisalas czy zapomnialam...

witam ;-)
u nas dziś leniwa niedziela była :-)
tylko tyle że chłopaki pojechali do stonki po zakupy,ja siedziałam w domu.
Kuba noc przespał znów bez pampka i na sucho.
Kata-też oglądałam wczoraj ten film-fajny kiedyś już go widziałam.co do kaloszy to fakt w stonce mają fajne...ale ciekawe kiedy będą???
Ewedja-fajnie Zaki wygląda
Kacha-gratki dla Jessi- za pierwszego ząbka.
Baśka-fajnie ten Twój sklepik wygląda.

magda mnie również się bardzo podobał :tak: ach... ta miłość... :-):rofl2: ale nie popłakałam się choć byłam przygotowana :-p
jutrzenka mam dla ciebie dobre wiadomości! dzisiaj widziałam kiełkującą trawę! :szok::-D co prawda na węźle ciepłowniczym koło bloku ale zawsze coś :-) poza tym jakby zarysowywały się pączki na drzewkach :tak:
alex ja ci powiem: zanim zrobisz ranking to przetestuj osobiście te wypieki :rofl2::-p bo wiesz, zdjęcia to z neta mogą pochodzić :-p:-D
ewe ślicznego masz synka :tak:
kacha w takim przypadku cierpliwości życzę bo będzie potrzebna ;-)
baśka gratuluję! super sklep się zapowiada. a zaraz po otwarciu daj znać jak klientela ;-)
kasia pewnie na wiosnę coś rzucą ;-)
o rany dota co ty za smoka hodujesz? zjadł ci rufiego?? :szok::-D kliknęłam... a można parę razy? będę dokarmiać bo jeszcze ciebie zje :-p:rofl2:

my byliśmy u rodziców, rano na spacerku bo słońce świeciło...
szykujemy się do spania...
młoda chyba do drzemek wróciła, wstaje wcześnie rano i muszę ją kłaść bo ok. 13 jest nietomna :sorry:
z powodu braku balonów w domu t. nadmuchał jej dzisiaj lateksowe rękawiczki (podkreślam rękawiczki :-D;-)) chodzi i cycuszki ssie :-D

Kata to moje nowe zwierzatko...hihihi....kazdy moze kliknąć tylko raz dziennie-dziekuje!!!:-)
mi tez sie ten film podobał-juz go widziałam....suuuper był!!!

za 5 minut bedzie mój mąż!!!! hihihhihi....tydzien sie nie widzielismy......:-):-):-)

całuski:-):-):-):-)

reklama
acha, w takim razie będę klikać, dodałam sobie do ulubionych. zobaczymy co się wykluje :-p
leć do męża i tam cichutko i delikatnie się witajcie żeby sąsiadom sufit na głowę nie spadł :rofl2::-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry