Hej Kobitki!
To mowicie, ze sie kisicie na sloncu?:-) Ze tez ta pogoda tak popada ze skrajnosci w skrajnosc;-) U nas narazie jest dosc przyjemnie, znacznie chlodniej, wreszcie cos dla mnie, bo ja z tych co sie zle czuja na sloncu... (no chyba ze bym miala tak jak nasza Dotka, ze by mnie morska bryza owiewala

)
Dobrze poczytac, ze u Kasimaj lepiej:-) Duuuuza juz niunka! Ale co sie dziwic, juz nieduzo jej zostalo tych luksusow w brzusiu:-)
Baska, no to fajnie ze Ci sie biznesowo uklada
Weroniczka, a w przedszkolu, to normalnie wakacje 2 miesiace, czy tylko takie symboliczne zakonczenie? No i najwazniejsze, ze pogoda dopisala i dzieciaki szczesliwe
Docia, my tez sie staramy obiadek w trojeczke konsumowac, bo ja uwazam ze jak jest taka mozliwosc, to fajnie to scala rodzinke i przy okazji mily zwyczaj, zwlaszcza w tym zabieganym swiecie
Paula, no to Ci sie duzo roboty szykuje, ale Ty przynajmniej dorobisz troche, a Julci tez sie nalezy troche czasu sam na sam z tatusiem:-) I powodzenia przy zakupie rowerka!
Kata, no to Was urzadzili z tym brakiem cieplej wody...dlugo jakos... dobrze chociaz, ze w upaly przyjemnie sie w chlodnej wypluskac;-)
Kacha, w koncu musi sie cos trafic odpowiedniego dla Was

- troche cierpliwosci...
Dziwnie sie czyta o Olisiu Aniolku po tych wszystkich wczesniejszych oszczerstwach, ktore na swojego synusia wypisywalas

;-)
Aga, dopoki sie czujesz na silach to sobie pracuj, bo pewnie jak urodzisz malenstwo to jeszcze zatesknisz za ta robota

, a zawsze to wieksza motywacja zeby cos dla siebie zrobic
Alex,
Sylwia....chyba zaczne Wam niezdrowo tych wyjazdow zazdroscic

Kurcze ludzie caly piekny swiat zwiedzaja, a to mnie nie kreci tak jak na swoje stare smieci powrocic

...
Aaaa my bylismy na rutynowej kontroli u Kayi pediatry i dobrze sie zlozylo, bo mloda od 2 dni ma goraczke do blisko 40 stopni i nos jakby zapchany... Ale osluchowo ok, narazie tylko cos przeciw goraczce mamy podawac... Prawdopodobnie znow jakis wirus z przedszkola.... mam nadzieje ze szybko przejdzie

- jejciu ja narazie to sobie moge tylko pomarzyc zeby sie za jakas szkola rozejrzec albo praca
Dobra zmykam troche w domu porobic, zanim mloda wstanie i R wroci od sasiadki, bo sie w hydraulika amatora bawi hehe

Weeeeekend w koncu! Milego wypoczynku wszystkim!