reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczynki.
Stefanka witaj po latach;-);-);-);-) Jak się ma Gajutek?
Dota daj znać jak będziesz mieć jakieś wieści od Kasimaj.
Basiu ale Lili daje popalić. Oby po wyjściu z brzuszka uspokoiła się :tak::tak::tak:

A u mnie dzieciaczki jeszcze zostały w domu. Staś się ma juz lepiej ale w kratani coś jeszcze mu siedzi. Skąd on to zapalenie krtani dołapał to ja nie mam pojęcia.

Dobra dopijam kawkę i idę bawić się z łobuziaczkami.

reklama
:sorry2:Poczytalam ale nic madrego nie napisalayscie wieczorem wiec nie mam do czego sie ustosunkowac;-):-p:-p
Weroniczka no to masz szalenstwo w domku z dziecmi , milej zabawy.
Dotka milego łikendu u dziadkow,daj znac jak bedziesz wiedziala co u Kasi.
Elcia mnie tez dzis @ meczy
Ja wczoraj wyciagnelam klocki lego, ktore kiedys dzieci dostaly(wtedy byli za mali i nie umieli sie tym bawic) no i od godziny 16.30 do 19.30 nonstop budowalismy.Mialam dosc juz pod koniec.Ciesze sie bardzo bo ostatnio jakos ciagle sie nudzili.

aneczka no tak ja jestem nocna wrozka :) siedze i siedze i czasem mi sie uda naciagnac ktoras jeszcze na siedzenie ze mna! ale od razu pisac ze nic madrego hehe moja zapiekanka zostala stworzona tej nocy heh
weroniczka a Gajutek super szaleje :) ostanio jest dosc grzeczna. juz zaczyna przezywa urodzinowa imprezke !
jutrzenka nawet nie wiesz jak bym chciala zebym mogla zastosowac ten szantaz emocjonalny hehe

a ja ganiam groszek po talerzu i nie daje się złapać:dry::baffled:
wszystko wygląda na to że jednak mam okres bo brzuch mnie boli krew sie leje głowa też boli i humor do d....
chciałam się przespać to jeden znaczy się Łukasz zasnął a drugi nie chce wrrrr ee chyba wymiękł to jeszcze coś z tego będzie

aneczka, elcia- @ jest chyba zaraźliwa:-D

ciekawe jak Kasia:sorry2:

Kasia juz jest kilka godzin po tomografii, lezy pod kroplówką.
No i czeka,czeka...na te wyniki. wiecie jak to jest-człowiek czeka i sie stresuje, w głowie pełno mysli...:-(
Jak tylko cos bedzie wiadomo to Katka napisze.
trzymajcie kciuki!!!!
Ja juz sie zmywam!paaaa:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry