Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedziała "zdejmuj te gacie bo cie trzepne i niemoge na Ciebie patrzec"

A czemu...? Bo zapiełam tylko 1 guzik
:-) A dwa następne to na chamca dopiełam, tak, że mi cały brzuch górą wyszedł

Musze chyba jakies dresiaki już kupić, bo na ciążowe za wcześnie;-)
chociaz i na to ochota nie wielka. Nawet na zakupy nie mam ochoty 
i zimno. Tylko do lozka sie klasc i spac :sick:
;-),wiem żadko coś pisze ale codziennie podczytuje forum;-)
:-) Dzisiaj czeka mnie wizyta u lekarza plus usg i od wczoraj już się stresuje
Ostatnie usg miała w 6tc wiec już dawno i martwie się czy wszystko bedzie ok
no ale staram się być dobrej myśli:-) Ja mdłości i wiekszość dolegliwości pożegnałam jakiś nie cały tydzień temu oby bez powrotnie;-) Zostało mi ryczenie i śmianie się bez powodu i na zawołanie
, zachcianki (zwłaszcza owoce-pomarańcze i winogrona górą:-)) i napady senności;-) Ale te mniej przyjemne dolegliwości chyba mineły
:-)może zrobię fotki i wkleję wam mój brzucholek a tak wogóle to właśnie jakoś cieńko z tą galerią brzuszków nie sądzicie?
No nic trzeba się trzymamć mocno za portfel:-);-) U mnie słoneczko i cieplutko mam nadzieje że u Was też , miłego dzionka ;-) Już jutro piątek wiec zaras weekendowe leniuchowanie;-):-) Ja lece na zakupy, trzymajcie się cieplutko
:-)aha i jak możecie to trzymajcie kcuki za moją dzisiajszą wizyta;-) Lece buziaki :*:*:*
u mnie dopiero 10 jutro bedzie. Ale i tak szybko leca te tygodnie. Jeszcze tylko 4 i bede siedziec w pracy ostatnie minuty przed wyjazdem do polski
Juz nie moge sie doczekac :-)