Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
vikuś ale mi naprawde tak pokazało...tak dla sprostowania to od niedzieli miałam awarie netu i niestety nie mogłam się agatko logowac...

Poważnie, wpisałam Cie w wyszukiwarce i pamietam jak dziś, że jak wtedy sprawdzałam, to pokazało mi: ostatnie logowanie "dziś o 11.02"...
Bo przecież bym sobie nie wymyśliła takiego czegoś... nawet Ci powiem, że aż sie zdziwiłam, że byłaś na BB i nic nie napisałaś, a zawsze sie odzywasz...
i dlatego napisałam że Cie wyszpiegowałam 
;-)
:-)

dobra, klade sie coby sila grawitacji nie ciagnela Maluszka w dol 
az mi sie milo zrobilo jak zobaczylam post Aneczki poglaskalam sie po brzuszku i stwierdzilam ze ciotki z BB sie o Nas martwia :-)Wpadlam jeszcze na chwile zobaczyc czy Belka czasem nie daje znac ale widze ,ze ciszaNo zobaczymy czy odezwie sie wkrotce ,ze urodzila czy moze jednak przeszly te skurcze.W kazdym razie trzymam kciuki i ide spac.
Do jutra papa
w nocy mialam tez ale jakos bylam zbyt spiaca zeby je mierzyc no a dzis jak narazie wszystko w normie 
my sie tu naprawde martwilysmy.
niestety nic nie zauwazylam, bo ja wypatrywalam czegos z krwia wiec moze przegapilam 
nawet Karol wczoraj powiedzial ze jak zadzwonilam i powiedzialam ze mam te skurcze to doszedl do wniosku ze fajnie by bylo zebym juz sie rozdwoila bo mialby urlop i spedzilibysmy ten czas razem w domku :-)
nie mam pojecia czego sie spodziewac i boje sie ze przegapie albo przegapilam