• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Helloł:-p

AneczkaK bo my sie chyba jeszcze nie znamy...:confused:;-)
Więc witam się:-) i od razu spytam, czy wrzucić Cie na liste Grudnoiwych Mamuś??? Jak tak to podaj mi potrzebne dane typu:
Imię, wiek, gdzie mieszkasz, ile sie starałaś o bobo no i oczywiście datę porodu:-)

A pozatym dziewczyny co u was słychać??

Ja rano zdychałam jak zwykle, ale w końcu mi sie udało zmusić do żyganka i od razu mi lepiej... potem wyskoczyłam na chwilke na słoneczko opalić bladą mordke, no ale po 15 minutach tyłek mi sie przykleił do krzesła więc zrezygnowałam:baffled: a pozatym przypomniałam sobie, że żonkilke słonko poparzyło więc bez sensu... A pozatym chyba wole być w tym roku blada niż np. potem chodzić z brzydkimi plamami na twarzy, bo takowe w ciąży lubią sie zrobić:sick: blee.

aha żonkilek, co do latania samolotem to ja słyszałam,żepodobno do 6 miesiąca wolno, a potem to już raczej sie nie powinno wsiadać do samolotu... ale myśle że najlepiej będzie spytać lekarza on doradzi najlepiej. Tylko zastanawiam sie czemu tylko do 6 miesiąca?? I jedyne co miprzychodzi do głowy to to,że w 7miesiącu to już dużo osób rodzi i może oto chodzi, żeby nie urodzić na pokładzie samolotu... Niewiem...
A swoją drogą jakby urodzić w samolocie to potem dożywotnie, darmowe przeloty... hehe dobre by to było;)

Doticzka hop hop co tam u Ciebie laseczko bo mało Cie tutaj:-(:-( Jak samopoczucie??

Buziaki dla wszystkich
;-)

reklama
witajcie dziewczynki

ja przez weekend kurowałam się jak mogłam bo dopadło mnie przeziębienie i to takie konkretne, zatoki, gardło krtań... a najgorsze jest to , że nie mogłam zażyć nic konkretnego tylko domowe sposoby albo homeopatia, no ale chyba się udało bo dzis już czuję się w miare dobrze.

z nowości to straciłam apetyt ale tak zupełnie..dzis normalnie nie moge patrzec na jedzenie bo od razu mi się podnosi...i powiem wam ze jest to cos strasznego bo w żołądku ssie mnie z głodu....

buziaki

hej dziewczyny!!!:)

Viki: to dobrze, ze juz sie lepiej czujesz, to straszne chorowac i nie moc wziac leku zadnego..zycze zdrowka!!!! wczoraj strasznie mnie glowa rozbolala chyba po spacerze na sloncu bez czapeczki no i nic ne moglam wziac ..sie p-omeczyc musialam:zawstydzona/y::sick: n o ale juz ok;-)

Ataata: no u mnie juz po oparzeniu ani sladu, zniklo i zostala ladna opalenizna..tez boje sie tych plam, o ktorych troche czytalam i slyszalam..no ale trzeba po prostu chowac twarz, wiec dobry balsam z filtrem i cos na glowe:tak:

Niedawno wrocilam z centrum, robilam drobne zakupy, bielizna wieksza itp zajelo mi to 2 godz i jestem padnieta..cos mnie boli w okolicy jajnikow nie wiem co to, a moj lekarz zgrywus stwierdzil ze w ciazy nie bola jajniki..to ciekawe, bo jak dowiedzialam sie o ciazy to wlasnie poszlam do niego z bolem jajnikow..;-)

dobra ide chyba pospac 3majcie sie:-)

Ataata bardzo byloby mi milo jakbys mnie wciagnela do waszej listy.Podawalam juz nawet swoje dane jakas strone lub dwie wczesniej ale moge podac jeszcze raz;-) zeby juz nie trzeba bylo wracac i gdzies szukac
Ania, lat 27,gdańsk,udalo sie za pierwszym razem, 27/12/2007:-)
no a teraz zmykam bo cos mi brzusio doskwiera dzisiaj:eek:

Czesc Dziewczyny :)
Co tam u Was? jak sie czujecie? U mnie jak narazie spokoj :tak:
mam nadzieje ze tak zostanie.
Ja zaraz koncze prace i lece do domu leniuchowac ;-)

Trzymajcie sie Dziewczyny :)

Dziekuje NieSamowita nie spodziewalam sie ,ze teraz sie uda za pierwszym razem ale los potrafi czasem byc laskawy.Z pierwszym dzidziusiem trwalo to troche dluzej wiec teraz udalo sie szybciej;-)
Ataata dziekuje za wcigniecie na liste ciesze sie ,ze moge do was dolaczyc
Ja dzis mimo paskudnej deszczowej pogody czuje sie swietnie i zaraz pojde nadrobic domowe zaleglosci bo wczoraj w koncu nic nie udalo mi sie zrobic.Zdychalam caly dzien.Dzis tylko rano wdalam sie w "rozmowe z tygrysem " nad muszla klozetowa ale teraz czuje sie znakomicie Tfu tfu;-)
A co tam u was grudnioweczki?

czesc dziewczynki

tak sobie pomyslalam ze jakos ostatnio malo udzielamy sie na forum....nie wiem co jest przyczyną ze niektore kolezanki jakos wogole juz tu nie zagladaja...:-(

no ale mam nadzieje ze wszystko wroci do normy:tak:

u mnie chyba coraz lepiej, ustepuja wszystkie brzydkie dolegliwosci i czuje sie bardzo dobrze, tyle ze niestety zostalismy z damianem sami na 5 tygodni bo moj mąz wyjechał i to mnie troszke dobiło.
on jest oficerem i pracuje na statku, wiec do jego wyjazdow jestem mozna powiedziec przyzwyczajona tyle ze teraz trafil na jakis nienormalny statek gdzie nie maja internetu i po prostu sie zalamalam,,,,zero gadu, zero skypa... jedynie maile nam zostaja i to tylko dwa razy w ciagu dnia....no a połaczenia telefoniczne są maksymalnie drogie..10 zeta za minute bo jest gdzies w okolicach wenezueli...tak ze nie mam dobrego nastroju jesli chodzi o ta stronę psychiczna bo fizycznie jest rewelacja (tfu tfu)

mam nadzieje ze te 5 tygodni szybko zleci ;-)

no nic
sciskam was wszystkie cieplo i zycze milusiego dzionka

czesc Dziewczyny :)
viki31 masz racje co do braku nowych postow. Ja sama mialam to napisac ale pomyslalam ze to przejsciowe :-( a tu niestety i nie tylko ja to zauwazylam.

Co do meza to sie nie martw. 5 tygodni szybko minie i niedlugo bedzie Cie glaskal po brzuszku,juz bardziej widocznym ;-)
Ja sama nie moge sie nadziwic jak szybko minelo 12 tygodni i juz nie dlugo 4 miesiac mojej ciazy:tak: I do USG jeszcze nie dawno musialam czekac miesiac a teraz to juz w poniedzialek :tak:
viki31 a poza tym Ty masz jeszcze drugiego mezczyzne w domu ;-)
trzymajcie sie ;-)

reklama
no Belka dziekuje ci za wsparcie:)
fakt moj mlody męzczyzna jest ze mną i dobrze bo on zajmuje mi sporo czasu, że jakos te dnie mijają...ale wiesz jak to jest teraz kiedy spodziewamy się dzidziusia kobieta potrzebuje chyba wiecej czulosci niz kiedykolwiek no i tak jakos jak damian zasypia czuję się przygnębiona i brakuje mi po prostu obecnosci mojego męża

no ale juz sie nie użalam :tak:

fajnie ze w poniedzialek idziesz na usg, ja nie mogę doczekac się mojego a termin mam na 14 czerwca.ciekawa jestem jak tam moja dzidzia rosnie:-)
napisz w poniedzialek co i jak

buziaki i usciski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry