Ataata
Grudniowa Mama '07
Helloł
AneczkaK bo my sie chyba jeszcze nie znamy...
;-)
Więc witam się:-) i od razu spytam, czy wrzucić Cie na liste Grudnoiwych Mamuś??? Jak tak to podaj mi potrzebne dane typu:
Imię, wiek, gdzie mieszkasz, ile sie starałaś o bobo no i oczywiście datę porodu:-)
A pozatym dziewczyny co u was słychać??
Ja rano zdychałam jak zwykle, ale w końcu mi sie udało zmusić do żyganka i od razu mi lepiej... potem wyskoczyłam na chwilke na słoneczko opalić bladą mordke, no ale po 15 minutach tyłek mi sie przykleił do krzesła więc zrezygnowałam
a pozatym przypomniałam sobie, że żonkilke słonko poparzyło więc bez sensu... A pozatym chyba wole być w tym roku blada niż np. potem chodzić z brzydkimi plamami na twarzy, bo takowe w ciąży lubią sie zrobić:sick: blee.
aha żonkilek, co do latania samolotem to ja słyszałam,żepodobno do 6 miesiąca wolno, a potem to już raczej sie nie powinno wsiadać do samolotu... ale myśle że najlepiej będzie spytać lekarza on doradzi najlepiej. Tylko zastanawiam sie czemu tylko do 6 miesiąca?? I jedyne co miprzychodzi do głowy to to,że w 7miesiącu to już dużo osób rodzi i może oto chodzi, żeby nie urodzić na pokładzie samolotu... Niewiem...
A swoją drogą jakby urodzić w samolocie to potem dożywotnie, darmowe przeloty... hehe dobre by to było
Doticzka hop hop co tam u Ciebie laseczko bo mało Cie tutaj:-
-( Jak samopoczucie??
Buziaki dla wszystkich
;-)

AneczkaK bo my sie chyba jeszcze nie znamy...
;-)Więc witam się:-) i od razu spytam, czy wrzucić Cie na liste Grudnoiwych Mamuś??? Jak tak to podaj mi potrzebne dane typu:
Imię, wiek, gdzie mieszkasz, ile sie starałaś o bobo no i oczywiście datę porodu:-)
A pozatym dziewczyny co u was słychać??
Ja rano zdychałam jak zwykle, ale w końcu mi sie udało zmusić do żyganka i od razu mi lepiej... potem wyskoczyłam na chwilke na słoneczko opalić bladą mordke, no ale po 15 minutach tyłek mi sie przykleił do krzesła więc zrezygnowałam
a pozatym przypomniałam sobie, że żonkilke słonko poparzyło więc bez sensu... A pozatym chyba wole być w tym roku blada niż np. potem chodzić z brzydkimi plamami na twarzy, bo takowe w ciąży lubią sie zrobić:sick: blee.aha żonkilek, co do latania samolotem to ja słyszałam,żepodobno do 6 miesiąca wolno, a potem to już raczej sie nie powinno wsiadać do samolotu... ale myśle że najlepiej będzie spytać lekarza on doradzi najlepiej. Tylko zastanawiam sie czemu tylko do 6 miesiąca?? I jedyne co miprzychodzi do głowy to to,że w 7miesiącu to już dużo osób rodzi i może oto chodzi, żeby nie urodzić na pokładzie samolotu... Niewiem...
A swoją drogą jakby urodzić w samolocie to potem dożywotnie, darmowe przeloty... hehe dobre by to było
Doticzka hop hop co tam u Ciebie laseczko bo mało Cie tutaj:-
Buziaki dla wszystkich
;-)
:sick: n o ale juz ok;-)