viki31
mama Damiana i Pabla:)
hej
a ja tak pozno bo bylismy z damiankiem na imprezie mikołajkowej...
u mnie dziwnie..w nocy mało brakło a jechałabym do szpitala..mialam straszne bóle lewy jajnik i plecy z lewej strony..skurcze co10 minut....
valdi spał...mysle sobie poczekam jeszcze , troche chodziłam, lezałam i czekałam sama nie wiem na co..no i doczekałam sie ze mi cholercia wszystko przeszło..zasnęłam zmęczona a rano wstałam jak gdyby nigdy nic...
pozniej załowałam bo moze gdybym pojechała wspomogliby mnie jakąs kroplówką i coś by się ruszyło dalej...
a dzis cisza, zero bólu, zeró skurczów...
tylko jakies upławy mam jakby podbarwione krwia..takie delikatnie różowawe...
sama nie wiem...
a ja tak pozno bo bylismy z damiankiem na imprezie mikołajkowej...
u mnie dziwnie..w nocy mało brakło a jechałabym do szpitala..mialam straszne bóle lewy jajnik i plecy z lewej strony..skurcze co10 minut....
valdi spał...mysle sobie poczekam jeszcze , troche chodziłam, lezałam i czekałam sama nie wiem na co..no i doczekałam sie ze mi cholercia wszystko przeszło..zasnęłam zmęczona a rano wstałam jak gdyby nigdy nic...
pozniej załowałam bo moze gdybym pojechała wspomogliby mnie jakąs kroplówką i coś by się ruszyło dalej...
a dzis cisza, zero bólu, zeró skurczów...
tylko jakies upławy mam jakby podbarwione krwia..takie delikatnie różowawe...
sama nie wiem...
Gdyby Antos sie zlitowal to spotaklabym sie z Dotka na oddziale ale niestety watpie bo nic sie nie zapowiada
Jutro ide do gina zobaczymy ile moj brzdac urosl.Powiem Wam ,ze az sie boje slyszec ile teraz wazy.
ale ja bym chyba raczej poczekała na bieg wydarzeń, jeśli z maluchem jest wszystko w pożadku, łożysko jeszcze ok to raczej bym poczekała.