reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anetka to bardzo się cieszę że jesteście już w domciu:tak::tak::tak::tak: Jak ja Wam zazdroszczę.
Anetko proszę podaj mi jeszcze imię i wymiary malutkiej bo fajnie by było żeby i one znalazły się na liście:tak::tak:

reklama
Dziekuje za wsparcie :tak: :-)
Ja nadal w domku, ale bol staje sie nie do wytrzymania :-(:no: i jeszcze troche a chyba skorzystam z rad Karola i pojedziemy do szpitala. Na razie bole mam co 10 minut :confused:
ale moze jak zjawie sie w szpitalu to troche przyspiesza:dry:

Aneczka nie doluj sie :-) na kazda z nas wkoncu przyjdzie pora :tak:
Jakby cos to dam znac :-)

Dziewczynki, wpadlam sobie na BB po dobre wiesci (poki niunia z tatusiem spia:)) i az oczom nie wierze:)!

Anetka, Stefanka ogromniaste gratulacje!!!! Ciesze sie, ze juz macie swoje krolewny przy sobie:) To dopiero sa Swieta, nie dziewczyny??!!:-)
Anetka, a corka przesliczna! Oj pewnie duzo radosci w domku teraz:D

Agatka i Belka, a za Was trzymam mocno kciuki; zeby to bylo juz!!!! I czekam z niecierpliwoscia na dobre nowinki od Was!:)

Jeszcze tylko kilka mamusiek i wszystkie bedziemy w komplecie ze swoimi maluszkami!:-)

Ewa, Adas jako Milolajek tez przecudnie wyglada:) Az milo popatrzec na takie zdjecia (zreszta na wszystkie zdjecia grudniowych maluszkow patrzy sie z wielka radoscia:))

A Kaya dziekuje pieknie za komplementy;-) Ta sukieneczke, to tatus kupil, zeby nam niespodzianke zrobic i musze przyznac, ze mu sie udala:D

Sciskam Was mocno i jeszcze bede zagladac, wypatrujac szczesliwych wiadomosci:) Buziaki i milego Swietowania!!!!!

Ja wciaz zagladam co slychac.No to super Ataata i Belka beda mam nadzieje juz dzis tulic swoje malenstwa:tak: ja jako ,ze juz rodzilam z oksytocyna to chyba sie bym nie prosila o przyspieszenie akcji ale Belko oby wszystko ulozylo Ci sie jaknajlepiej przy porodzie ;-)
Anetko super ,ze juz jestescie w domku.To mialas wspanialy prezent na swieta

dziewczynki witam się z wami, i zyczę wesołych świat:-)

wczoraj wypisali nas ze szpitala do domciu ale jestem tak przemęczona ze szok...do tego Pawełek dał nam popalic w nocy i dziś chodzę jak zakręcona...

wszystkim rozdwojonym mamusiom serdecznie gratuluje

belka ataata trzymam kciuki:tak:

niestety nie jestem na bieżąco wiec dopiero jak znajde chwilke czasu poczytam co u was się działo i opisze wam mój poród...a jest co pisac:confused:

Dziś w nocy kolejne cudowne rozdwojenie ;-)
Nasze gratulacje :tak::-):tak::-):tak::-):tak:

BELKA URODZIłA!!!

O 23.18 na świat przyszła Zosia. Waży 4300g i jest śliczniutka, pucata i zdrowiutka.

Agata ma już Darusię przy sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Urodziła wczoraj o 22.25. Malutka waży 2950 i mierzy 53 cm. Udało się Agatce urodzić córcię siłami natury ale z ZZO

reklama
Agatko no widać że Darusia pokazała charakterek i wybrała sobie święta na przyjście na świat sredecznie gratuluje że córcia już po drugiej stronie brzuszka i buziamy Was bardzo świątecznie:tak::tak:

Reszcie grudnióweczek tez gratuluje rozdwojonym cudnych maluszków a zapakowanym jak najlżejszego porodu :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry