reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota rewelacyjne:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ewa a wózek dla mnie to spacerówka, bo od mojej gondoli już koła odpadają. Jakiś tydzień temu rozmawiałyśmy o tym na forum:tak::tak::tak:

reklama
byłam wczoraj na kontroli z dziećmi u lekarz powiedział że leki pomogły i dzieciaczki już zdrowe:-) mała dostała zestaw witamin aby ja wzmocnić po antybiotyku :-)

Mam problem dziewczyny od 15 dni biorę pigułki antykoncepcyjne od pierwszego dnia okresu i wiecie okres mam do tej por na początku miałam bardzo obfity po 7 dniach mam nadal ale nie krwawię aż tak nie jest to też plamienie ale kurde to już trwa 15 dni non stop do lekarza nie mam jak się dostać bo remont w przechodni i pewnie po świętach pojadę dopiero no można się załamać drugi połóg:-:)wściekła/y::wściekła/y:

Dota :-D:-):rofl2::laugh2: dobre
A widok przepiękny...chociaż szkoda że o tej porze roku.
Ewa ja nie pomogę, choć karmię piersią to jeszcze nie ściągałam pokarmu :sorry:

A u nas przed chwilą była akcja kupa :szok::szok::szok::szok: oczywiście po za pieluszką - tak najlepiej :angry::angry::angry: tyle jej było że musieliśmy odbyć poranną kąpiel. A Młody miał taki ubaw :-D:-D:-D no i tak się własnie zaczyna dzień.

Miłego Dnia !!!

Mgdalenka piękny początek dnia...najważniejsze, że Wiktorek szczęśliwy:tak:;-)

Weroniczka jak wózeczek dojdzie to napisz nam jak synkowi się podoba.

:-)

Anetka a nie myślałaś żeby podjechać sobie gdzieś do szpitala na oddział ginekologiczny żeby tam Cię zbadali? Bo kurcze 15 dni to zbyt dużo. Ja osobiście chyba bym pojechała.

A wózeczek już jest:-):-):-) Ale Tadziu śpi więc nie wiem jak mu się będzie podobał. Ale wózek jest naprawdę fajny:tak::tak::tak:

Dotka super ;-)))
Weroniczka ;-))) aż tak długo mnie nie było? No to życzę aby się sprawdził idealnie nowy zakup!

Anetka no to fakycznie masz przygody. A prywatnie nie myślisz iść? Nie boisz się tak długo czekać? A co do maluszków, to super, że zdrowiutkie. Uściskaj je mocno ;-)

Magdalenka u Ciebie kupka u nas a to siusiu oczywiście gdy na chwilę zdjęłam pieluszkę, a to ulanie i trzy razy bodziaka musiałam zmienić :wściekła/y:

Teraz mama wpadła i zabrała małego na spacer. Ja wracam do :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: porządkowania, bo jeszcze kilka pudeł na rozpakowanie czeka.

Anetka strasznie dlugo to trwa-15 dni...kurde ja bym poszła do lekarza...może jak mąż będzie juz w domku to sama podjedz do szpitala, na ostry dyżur na pewno Cię przyjmą...No chyba, że jeszcze poczekasz parę dni...i po świętach pójdziesz.

Matko myslalam ,ze nie przebrne przez te strony a nie bylo mnie 1 dzien:rofl2::szok:
Ewa super ,ze jestes!
Co do sciagania mleczka to ja sciagam i sobie zamrazam w porcjach po 50 , 100, 160, 30 i roznie zalezy ile akurat sciagne.Potem jak rozmroze to maly wciaga okolo 160ml a jak je sztuczne to zwykle kolo 100ml.
Niestety moj glodomorek dalej nie daje spac:no: wczoraj wieczorem nakarmilam go ta humana 130ml o 19.30 a potem pobudka o 23.30 wiec dalam mu znowu 100ml tego no i kupa o 3ciej pobudka potem przed 5ta i o 6tej:crazy: Probowalam go oszukac smokiem jak tylko zaczal sie wiercic ale on odrazu oczy otworzyl, wyplul smoka ze wstretem i sie wkurzyl:-D
Eh a wczoraj znowu ciezki dzien, maz dalej choruje.Tfu tfu dzis jest w miare ale wciaz siedzimy jak na bombie i czekamy na kolejny atak:-:)no:

reklama
Do góry