reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja się domyślam że się mieści. :-D:-D:-D Jakoś nie przepadam za pieskami w mieszkaniu, chociaż mąż coś ostatnio przebąkiwał i labradorku lub haskim... :no::no::no: bez entuzjazmu z mojej strony. Mam dośc zajęc, a tu jeszcze pies, o nie.:no:

a ja bym bardzo chciała pieska :tak: jakiegos małego kundelka - takie najbardziej lubię.
Jak Młody zacznie biegać to pomyślimy psiaku poważnej :tak:

Monia u nas identycznie, Kubunio wykopie sie z wszystkie z wyjatkiem spiworka i dlatego teraz tylko w nim spi, bo najgorzej jest wtedy gdy sie rozkopie i ja go probuje przykryc (z reguly ma nogi wywalone na koldrze) i wyciagam mu kolderke spod nozek to sie przebudza. Dletego wlasnie spi w spiworku. Polecam.

Magda ja tez uwielbiam ten widok. Klade Kubusia do lozeczka a sama siedze obok na swoim lozku z laptopem i on tak na mnie patrzy slodko i zaczyna zasypiac. Ale wystarczy ze przysune glowe do lozeczka i sie usmiechne albo powiem do niego "co Kubusiu" a juz usmiech od ucha do ucha. Cudowny widok. Ile razy bym tego nie robila i gdyby nie wiem jak byl spiacy zawsze sie usmiechnie do mnie czy do R.

pieski są kochane a skalpel spi koło łóżeczka jak jestemn w kuchni i mały spi to skalpel zaraz przybiega jak sie małyn obudzi nie dotknie jego zabawki nawet jeżeli na podłodze leży i do małego też sie nie zbliża bo wie że mu nie wolno ale go pilnuje mądry jest

tez bym chciala miec psa ale poki co jednego musialam zostawic w polsce i narazie na pewno nie bede miala nastepnego.

ok, właśnie wyczerpała się moja energia na ten dzień.
Słodkich Snów życzę Wam Koleżanki no i jak zwykle nocy bez pobudek!

reklama
Do góry