Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas kolejne szczepienie też dopiero w grudniu, teraz jak narazie już wszystko mamy z bani ;-)
Idę do Sylwii z listopadówek, jak mamy się nudzić to ponudzimy się we dwie ;-)
Jak narazie odpukać od godziny nie przytulałam się z klo :-)To już jakiś sukces :-)
A ja mam dzisiaj taka marudę w domku.....no normalnie mogę oddać w dobre ręce, slicznego, uroczego....hmmm...grzecznego cztero miesięcznego niemowlaka...
Dziewczyny a ja chyba okresu dostane w koncu, bo dzisiejszy ranek zaczelam glupia awantura, plamie jakos dziwnie i sie czuje jak przejechana walcem
Myslalam, ze jak karmie to mnie na dluzej ta okresowa "przyjemnosc" ominie
Ale mi zleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hej przepraszam od frazu wszystkich ale nie mam siłyh czytać tych wszystkich stron miałam wczoraj ciężki wieczór i mam ciężki dzień a powód to nie kto inny ale mój mąż nawet nie chce moi się o tym pisać tak jest mi smutno i źle ledwo na oczy patrze bo mnie od łez już bolą dlaczego faceci potrafia być tacy paskudni tacy oziębli i aj szkoda gadać