grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
tyle kosztuje 6 w 1 ale to jest pierwsza szczepionka a potem są już 5 w 1 i kosztują tutaj ok 125 a te 6 w 1 też 215. Którą szczepionkę już dajesz 3 pewnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no trzecia tyle tylko ze ja kazda mialam 6w1 bo moj maly urodzil sie we wloszech i tam nie ma szczepien od razu po porodzie wiec on szedl innym trybem troszke,tyle kosztuje 6 w 1 ale to jest pierwsza szczepionka a potem są już 5 w 1 i kosztują tutaj ok 125 a te 6 w 1 też 215. Którą szczepionkę już dajesz 3 pewnie?
aaa co do świąt to 12 grudnia - mikołajki ;-)
Ewcia, a nie 6 grudnia ?? ;-)Alem ja się czepialska zrobiła ;-)
U nas 6 grudnia przychodzi Mikołaj i 24 grudnia też Mikołaj :-)
Zaraz doczytam co tam popisałyście, Tomek dostał zwolnienie w pracy (jestem z siebie dumna, podłapał ode mnie grypę żołądkową) i dopiero mnie do kompa dopuścił...
ale ja szczepionke kupowalam normalnie w aptece i ze szczepionka szlam na szczepienie, poprostu swietokrzyskie jest drogie na to wychodzi, dobrze ze juz ostatnia......Mały wtulony w misiaka zasnął...
Ewedja, może też prywatna przychodnia dorzuca jakąś marżę, dlatego wyższa cena.
Jutrzena już 'biegnę' do galerii ;-)
Kasia a Ty juz lepiej sie czujesz?