reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

tyle kosztuje 6 w 1 ale to jest pierwsza szczepionka a potem są już 5 w 1 i kosztują tutaj ok 125 a te 6 w 1 też 215. Którą szczepionkę już dajesz 3 pewnie?

reklama
tyle kosztuje 6 w 1 ale to jest pierwsza szczepionka a potem są już 5 w 1 i kosztują tutaj ok 125 a te 6 w 1 też 215. Którą szczepionkę już dajesz 3 pewnie?
no trzecia tyle tylko ze ja kazda mialam 6w1 bo moj maly urodzil sie we wloszech i tam nie ma szczepien od razu po porodzie wiec on szedl innym trybem troszke,
w takim razie ja zle zrozumialam bo dziewczyny mowily ze placa od 100 do 160 za to

wiesz nie wiem jak jest w innych miastach ale ja płaciłam 215 za 6 w1 i 125 za 5 w 1

a ceny ytak naprawdę różnią sie w zależności od apteki

6 i 24 grudnia to prezenty przynosi Mikołaj. Aniolek, Gwiazdor z jakiego Wy jestescie świata ;-);-):szok::szok::szok::-D:-D:-D.

Weroniczka gratuluje Tadzikowego ząbka.

Ewedja za 6w1 umy placilismy 160 i to jest w jednym ukluciu. A jak sie chce taniej to za 100 jest 5w1 i wtedy sa dwa uklucia.

Grzechotka u nas jest inaczej, za 1 i 2 szczepionke zaplacilam tyle samo czyli 160 i trzecia tez tyle bedzie kosztowala. Wszystkie byly w jednym ukluciu. Poza tym u nas sie placi w przychodni i nie trzeba do apteki wiec moze dlatego cena jest stala.

Zapraszam do galerii, wkleilam kilka fotek z chrztu.

aaa co do świąt to 12 grudnia - mikołajki ;-)

Ewcia, a nie 6 grudnia ?? ;-):-pAlem ja się czepialska zrobiła ;-)
U nas 6 grudnia przychodzi Mikołaj i 24 grudnia też Mikołaj :-)
Zaraz doczytam co tam popisałyście, Tomek dostał zwolnienie w pracy (jestem z siebie dumna, podłapał ode mnie grypę żołądkową) i dopiero mnie do kompa dopuścił...

Mały wtulony w misiaka zasnął...

Ewedja, może też prywatna przychodnia dorzuca jakąś marżę, dlatego wyższa cena.
Jutrzena już 'biegnę' do galerii ;-)

Ewcia, a nie 6 grudnia ?? ;-):-pAlem ja się czepialska zrobiła ;-)
U nas 6 grudnia przychodzi Mikołaj i 24 grudnia też Mikołaj :-)
Zaraz doczytam co tam popisałyście, Tomek dostał zwolnienie w pracy (jestem z siebie dumna, podłapał ode mnie grypę żołądkową) i dopiero mnie do kompa dopuścił...

Kasiula upsss, gafa ;-) z mej strony! Oczywiście 6 grudnia!

Mały wtulony w misiaka zasnął...

Ewedja, może też prywatna przychodnia dorzuca jakąś marżę, dlatego wyższa cena.
Jutrzena już 'biegnę' do galerii ;-)
ale ja szczepionke kupowalam normalnie w aptece i ze szczepionka szlam na szczepienie, poprostu swietokrzyskie jest drogie na to wychodzi, dobrze ze juz ostatnia......

reklama
Kasia a Ty juz lepiej sie czujesz?

Ze mną zdecydowanie lepiej, jeszcze czasem coś mną targnie, ale już jest ok :) Przez tą grypkę mam teraz apetyt jak wściekła, muszę w końcu nadrobić, nie ;-)

Doczytałam już co tam pisałyście i stwierdzam,że moje koleżanki opanował jakiś szalej ;-)Czyżby to jakiś kryzys 4 miesiąca?? ;-):-p

Do góry