Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ale po jakimś czasie leżak sie nudzi no to wtedy mata i znów sie zajmie, a łóżeczko to żadko, bo zrezygnowałam z usypiania w dzien na siłe bo bym z niej jeszcze większego nerwusa zrobiła! Ale z wózkiem tez juz koniec
teraz usypiam ja tylko na leżaczku, a na noc w łóżeczku

... i wogóle coraz mniej je... a to chyba najgorsze dla matki jak jej dziecko niechce wogóle jeśc:-(
:-( Przecież ja też od kilku tygodni ciągle się tym martwię
A ta głupia Health Visitor powiedziała że ja jestm przewrażliwiona

I o drugiej w nocy mu uległam i dałam cyca, on się najadł i zrobił kupę gigant
że aż musiałam Go całego przebierac
no i wtedy to już wogóle się rozbudził
Potem o 6 znowu się obudził i już nie chciał spac. Do tego jescze płacz był odkąd oczy otworzył, teraz zasnął jakimś cudem ale u mnie na rękach
Och, może dzisiaj będzie lepiej:-

super - chyba mu sie spodobało bo gada do wszystkiego 

...zasypiał na godzinkę a potem wrzask
...także jeszcze dwa karmienia zaliczyliśmy...ale mam nadzieję że to był jednorazowy wyskok po szczepieniu i dziś się wyśpimy
. A jeszcze wczoraj dostałam na wieczór takiego bólu głowy, że aż mnie mdliło....

....także noc fatalna:-(.

:-(

głupia baba, sama niech sobie dziecko głodzi!! A pozatym taki maluch jak jest głodny to niema takiej siły żeby mu nie dać am bo sie zadrze na śmierć