Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
otoz to jet roslina straczkowa, wyglada jak wielka zielona fasola.Byc moze w regionie ,w ktorym mieszkasz inaczej sie to nazywa.Sprzedaja go zwykle w woreczkach po pol kilo lub po kilogramie i gotuje sie go w osolonej wodzie;-)Mniam

Ja jeszcze uwielbiam fasolke szparagową, ale chyba jeszcze jej nie ma.. jak juz się pojawi to będę jadła kilogramami (mam też świetny przepis z użyciem fasolki, jakby któraś chciała to moge podrzucić)
No teraz sobie zrobiłam smaczek![]()
Ktoś tu mówił, że niema zachcianek...Hehehe Kobieta zmienną jest ;-)
Smacznego.
A ja spadam poleżeć
papa

Aneczka...ja mialam na samyp poczatku wpisane "mama Motylka" a w momencie jak robili porzadek na BB i przydzielali te wpisy mama lipcowa, siepniowa itd to mi po prostu wkleili "sierpniowa mama" i tak juz zostalo, chyba sie nie da takiego dlugiego podpisy samemu wsadzic, bo jak kiedys probowalam sama to mi nie wychodziloAsmodis mam pytanko; Jak wstawilas taki dlugi podpis pod avatarkiem?U mnie miesci sie tylko mamalipcowa06,klubgrudnionie wiem dlaczego