reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A wczoraj wkurzyłam się na męża i o dziwo nie zrobiłam awantury jak to mam w zwyczaju tylko na spokojnie mu wytłumaczyłam o co mi chodzi i jak ja się teraz czuję przez jego zachowanie itp. No i kurcze wyszło świetnie bo zaraz ma przeszło a on zrozumiał że mnie skrzywdził. Teraz jak jestem w ciąży to chyba jestem spokojniejsza i mniej wybuchowa. Oby mi już tak zosatło na zawsze.

Fajnie... bo ja już mam dość, a gdzie tam jeszcze tyle czasu:baffled:
Z tą wybuchowością to też sie staram ostatnio powstrzymywać i wychodzi mi to na dobre, no i też bym chciała żeby mi tak już zostało, ale pewnie nic z tego:no::-D
Ide coś zjeść jakieś śniadanie..
Buu nic mi sie znowu niechce:baffled:

witam

u nas pochmurnie i deszczowo..
ja tam mdlosci nie mam i czuje sie swietnie, ale za to wybuchowa jestem...jak mnie cos wkurzy to daje popalic i znowu placzkiem zostalam..jejku to strasznie mnie wkurza jak tylko cos romantycznego to placze jak bobr

moj maz pojechal w delegacj na jeden dzien i przy okazji bedzie ogladal samochody ktore znalazl w internecie...zobaczymy czy cos znjdzie..oby

dobrze ze zgagi nie mam...podobno to straszne

Dota...milego odpoczynku
Ataata...smacznego

wszystkim zycze milego dnia

i ja sie witam:-)
a humor mam dzis do dupy.......

mdłosci mnie nie prześladują natomiast zgaga to norma o godzinie 23....

jestem wybuchowa i czasem mam ochote kogoś zabic, a ze złości czasem i sobie popłacze...jakas taka bezsilna sie czasem czuje...i wogole ....

echhh

Witojcie sloneczka w ten kolejny pochmurny, paskudny dzien;-)
Viki ale fajnie,ze sie moze spotkamy u mnie w trojmiescie:tak:
Belka jak sie zastanawiasz co siedzi w brzuchu to zrob tak jak Ataata mowi.Dowiedz sie i mamie nie mow.ja osobiscie napewno bym nie wytrzymala;-)
Ja naszczescie mdlosci teraz mam duzo rzadziej ale zgaga czasem meczy jak cos slodkiego zjem.Ma na nia sposob wyprobowany juz w poprzedniej ciazy.gdzies juz pewnie o tym pisalam ale sie powtorze.Lyzka stolowa siemienia lnianego, trzeba to polknac bez zaparzania popijajac tylko zwykla woda.mi pomaga rewelacyjnie:tak:

reklama
A ja mam już serdecznie dosyć tej roboty i jak tak dalej pójdzie to po prostu ją rzucę w cholerę...
Cały czas zapierdziel, zero odpoczynku, wczoraj wyszłam z pracy przed 20, w domu byłam ok. 22... I g... z tego mam...
Powoli już nie wytrzymuję tego calego bałaganu i stresu...

Do góry