reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aneczko, szkoda gadać po prostu...
Wczoraj siedziałam od godziny 8 do 20, "jedyne" 12 godzin, jeszcze ciągłe bieganie w między czasie do magazynu porcelany, który jest dwa pietra niżej...
Już mnie to wk... zaczyna porządnie i w końcu wybuchnę...
Dzisiaj też od 8 przy kompie, chociaz powinnam zacząć pracę o 9 i tak do 17, a z tego co czytałam to kobiety w ciąży mogą bodajże pracować tylko 4 godziny przy komputerze.

Dokladnie Kasiu nie powinnas siedziec tak dlugo przy komputerze:no: pogadaj z szefem moze na ten temat a jak masz mozliwosc to idz na zwolnienie.Kiedy mialas leciec za granice do pracy?
Spadam bo musze posprzatac poki maly spi odezwe sie pozniej

Jestem mamą lutową 2007. Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanko!! Posłuży ono do mojej pracy magisterskiej.. Z góry dziękuje!!
ANKIETKA

Aneczko, 30 sierpnia lecę na szkolenie, a pracę zaczynam dopiero od marca...
Tomek mnie namawia, żebym już u niego w Belfaście została, ale ja mam tu swojego zaufanego gina, a wiadomo jaka tam jest opieka lekarska...
Kombinuję jedynie, zeby od razu zameldować się w Belfaście i zarejestrować jako osoba poszukująca pracy, wtedy wyjadę urodzić Oliśka w Irlandii Północnej i podobno jest kilka tysięcy funtów becikowego, a nie ukrywam, że kasa na początku bardzo się przyda.
Mój były mial mi wysyłać trochę kasy, a jak narazie wysłał w sumie 100 euro... I jest z tego dumny i blady ;)

Mysia ja tez wypelnilam ankietke :)

Ataata ja wlasnie chyba tak zrobie jak mowisz. Bo i ja i moj Maz nie damy sobie spokoju do narodzin. I ciekawosc zezre nas od srodka :tak:
Wiecie jakos boje sie uslyszec ze to bedzie chlopiec...nie wiem czemu ale wolalabym dziewczynke. To narodzilo sie kilka dni temu. Czuje taki strach przed synkiem :zawstydzona/y:

Kasiu..porozmawiej z szefem..ty jestes w ciazy i jakies prawa ci sie naleza choc pracujesz..on powinien przestrzegac tych praw

moja mala wlasnie usnela

Belka..ja tez nie moge sie doczekac co mam w brzuszku..przy pierwszej ciazy wiedzelismy co bedzie przed naszym slubem i sie mowilismy ze oglosimy to o godz 12 po zyczeniach dla rodzicow....wszyscy mieli radoche

Belka nie boj sie;-) Moj synek jest cudowny i nie wyobrazam sobie jakby to bylo gdybym miala pierwsza dziewczynke.Zawsze chcialam miec chlopca a potem dziewczynke lub dwoch chlopakow.Dwoch bab chyba bym nie zniosla;-):-D

reklama
Asmodis fajny prezencik weselny dla rodziców.:tak::tak:
Ninka teraz Ci zasnęła?? To pewnie będziesz mieć teraz sajgon do późna w nocy bo nie będzie chciała spać.
A ja właśnie miałam z mężem rozmowę i okazuje się że on absolutnie nie chce wiedzieć jaka jest płeć dzidziusia aż do narodzin. No i teraz mam dylemat bo ja nie jestem do końca tego pewna czy chcę. No cóż mam jeszcze miesiąc do tej decyzji.

Do góry