reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to wlasnie robie sobie mala przerwe;-)
Obiadek praktycznie zrobiony, schabowe , ziemniaczki i salata ze smietana dzis bedzie.:tak:Pranie pewnie zaraz sie skonczy wiec polece powiesic zaraz.
Co do szpitala to ja tez nie bylam.Nie wiem czy znajde czas i checi zeby sie przejechac.Mam wrazenie ,ze beda na mnie tam patrzec jak na glupia(jakbym szpitala nie widziala w zyciu).No bo w sumie to widzialam nie jeden zreszta chyba jak kazda z was(moze ja troche wiecej od srodka) ale sam trakt porodowy akurat tam gdzie bede rodzic to nie wiem jak wyglada:sorry:
DotaZ a Ty bylas na ogledzinach na Zaspie?

reklama
Aneczka ale smaku tym obiadkiem narobiłaś ;-)
Ja dziś druga część paczki pierogów z truskawkami wciągam na obiad...

Aneczka a to inny szpital za drugim razem wybrałaś?

Ewa inny bo nie pamietam czy pisalam ale za pierwszym razem jak rodzilam to mnie strasznie umeczyli(rodzilam 2 dni), na koniec prawie skonczylo sie cc.W tamtym szpitalu podobno stawiaja na pord naturalny za wszelka cene.Niestety dowiedzialam sie o tym dopiero pozniej.No i dzidzie dali mi dopiero po paru godzinach mimo tego ,ze chcialam synka odrazu:sorry:
Teraz duzo sie dowiadywalam i ponoc tam gdzie sie wybieram teraz , jak cos sie dzieje to robia natychmiast cc a dziecko zabierane jest po porodzie tylko do pomiarow i wraca juz na 24h/dobe do mamusi:tak::-)
No a teraz uciekam bo niuniek wstal papa

UWAGA DZIEWCZYNKI!

Wiadomość od Doticzki:

JEST JUZ PO CC!
SYNEK ZDROWY, SLICZNY CUKIERECZEK
WAGA 3800 G
DLUGASNY NA 57 CM

Doticzka moje gratulacje!

Kasia_Wawa napisala:
'O kurcze ale Jej fajnie :) Tez juz bym chciala, bo od kilku dni tak mnie kosc lonowa boli, ze masakra. Zloz Jej serdeczne gratki od naszej trojki'
A wiec gratulacje od Kasi :)

No to super wiadomość...:tak::-)

Doticzka wielkie gratulacje!!!!
Dbajcie o siebie i czekamy na wiadomości!

Aneczka ja nie byłam, bo tak mi jakos dziwnie tam jechać...cos nie moge się przemóc. Jak pojade to dam Ci znać co i jak...no ale nie wiem.

Dziewczyny a ja juz mialam 3 skurcz, tak stwardnial mi caly brzuch, ale bez bolesny i to regularny :szok::tak: co 15 minut dokladnie :confused2::cool: i co teraz? to normalne?

reklama
Do góry