Hej ale napisalayscie przez jeden dzien

. Sorry jak pomine jakis watek ale duzo tego.
Anetka trzymaj sie dzielnie, napewno Madzia szybciutko wroci do zdrowia. Super ze juz jest z nia lepiej. Oby tak dalej, trzymam kciuki.
Weroniczka co do wozka to ja uwazam ze ta spacerowka co wkleilas link jest dla starszych dzieci. Moim zdaniem w tych wozkach typu parasolka to mozna wozic dzieci wieksze a nie takie co potrafia pospac pare godzin na spacerku. Wozek bardzo fajny ale mi sie wydaje ze dla dziecka w wieku 1-2 latka. Ja teraz jestem za taka wieksza spacerowka w ktorej dziecko mozna pospac ale to moje zdanie. Ja kupilam wozek wielofunkcyjny i jestem zadowolona bo w gondolce na spacerku dziecku jest jednak cieplej w zimie a jak bedzie juz cieplo to zaloze spacerowke i mysle ze troszke maly w niej pojezdzi. Mam w niej wkladke dla mniejszych dzieci ktora sie wyjmuja jak dziecko pogrosnie wiec troszke nam mam nadzieje posluzy.
Stefanka u mnie nie bylo zadnych skutkow ubocznych szczepienia. Moze dlatego ze dostal w jednym ukluciu w udo. Nawet nie bylo zaczerwienienia.
Paula a czemu mialas dwa uklucia?? Taką opcje wybralas. Bo u nas jest wybor. ZA skojarzoną w 2 ukluciach placi sie 100 a za 1 uklucie 160. Teraz tez musisz wybac tą sama opcje, tak nam powiedzieli w przychodni ze jak sie decydujesz juz na jedno uklucie to trzeba takie brac i potem w tych 2 kolejnych razach. Ale ja nie zaluje wyboru. Malutki zniosl szczepienie bez stresowo niemalze, tylko przy ukluciu zaplakal.
Zonkilek z tego ci piszesz to rozumiem ze przy antykoncepcji nie wolni sie w solarium opalac?? Czemu tak jest??. Gin Ci tak powiedzial czy z ulotki Twojej wynika??. Musze mojego zapytac o to bo czasami mi sie zdarza z solarium korzystac, zwlaszcza na poczatku lata.
Ataata to fanie ze Twoja Darusia sie zaczyna juz soba zajmowac i daje mamusi odpoczac.
Viki u mnie tez paskudnie, wieje i pada. Nie smuc sie tak bardzo ze maz jedzie. Zawsze mozesz na forum pogadac ;-);-);-):-). Zobaczysz ze szybciutko zleci ten czas.
U nas przebojem dla Kubusia jest ten luk z zabawkami do lozeczka. Moze ciagle lezec i sie nim bawic. Po prostu go uwielbia. Goraco polecam. LEzy sobie macha lapkami i chwyta za te wiszace rzeczy. Pomalu zaczyna mu juz to dobrze wychodzic i jak zlapie to sobie ciagnie. Nie ma strachu ze sobie krzywde zrobi jak pociagnie bo te zabawki sa na rzep przyczepiane i sa pluszowe wiec nawet jak urwie i sie uderzy to nie bedzie bolalo. A jak gada do tych pluszakow

. A lapkami tak macha ze az huczy i ciagle bujaja sie te zabawki

. Fajny juz jest, taki dorosly sie robi. Ma tez swoje pory snu. Najlepeiej spi od 18 do kapania czy ok 21:30. Potem zjada i idzie do lozeczka, troche sie pobawi (choc czasem ud razu zasypia) i usypia. Kochany synus daje mamusi wieczorem czas dla siebie i tatusia ;-);-)

.