mam pytanie do dziewczyn karmiacych butelkami
Tommee Tippee
Uzywacie smoczkow wieloprzeplywowych? nadaja sie one do kaszki czy sa za male?bo wlasnie je kupilam i dopiero teraz zaczelam sie zastanawiac

;-)
Aneczka ja mam Tommee Tippee i szczerze mówiąc to ogólnie te butelki mają strasznie malutkie dziurki, bo przez smoczki 3+ kaszka nie leci, sie zatykają... a trójprzepływowych nie mam, ale myśle ze będą ok.. ja mam canpola 3+ i sa git do kaszki zaś trójprzepływówka na I mała zalewa
Monia ja myśle że jak by dziurkja w smoczku była za duża to Wiktor by sie mlekiem zalewał, tak jak moja mała trójprzepływówka canpola

a że Ci chlusnął to czasem sie to zdaża, może za szybko i za energicznie go podniosłaś, a może pasibrzuch za dużo zjadł i nadmiar ci zwymiotował
ewedia witaj... boshe jak czytam Twojego ostatniego posta to jak bym czytała siebie... moja córa jest identyczna pod każdym wzgledem jak twoje dziecko

wszystko tak samo, na polu we wózku jak nie śpi to drze pape w niebogłosy ze tylko jak ją na rece wezme to sie zamyka... sąsiedzi już wiedza że jak wychodze z nia na pole to pierwsze co to słyszą przeraźliwe darcie, bo zanim sie uśpi (ja trzepe wózkiem) to chwila mija... z ubieraniem to samo, kurtka czapka to jak bym ją ze skóry obdzierała!! w łózeczku zasnęła jeden jedyny raz w życiu (chyba jej sie wtedy cos pomyliło!!) bo usypia tylko we wózku jak nią trzepie na boki... i powiem Ci ze ja z nauki usypiania w łóżeczku zrezygnowałam bo moja mała jak zaczyna sie drzec i jej nie uspokajam to robi sie prawie sina i niemoże powietrza złapać:-( takze wole ja sie pomęczyc niż zamęczyć dziecko lub niedajboże żeby sie jej coś stało,,,, przeciez takie bezdechy sa niebezpieczne.
a moje dziecię dzis zwariowało... było na polu 3 razy

najpierw 3 godz (spała) potem 2 godz z mama moją (spała) potem 1,5 godz gdzie godzine spała a pól na rękach u mnie przesiedziałą bo sie wybudziłą

no i wróciłyśmy o 19, poleżała na leżaczku chwila zabawy, kapiel, zjadła i zasnęla w 20 minut

co wieczorem zawsze sie męcze ponad godzine

Cos jej sie dzis chyba pomyliło