reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzieki Soida.Miodu ja nie jem bo moze ponoc potwornie uczulic ale jak u was sie nic nie dzieje to dobrze.No i wlasnie chlebek z pomidorkiem tez jem ale kisiele, jablka banany i miod to u mnie odpada bo ja w ogole jakas dziwna jestem i lubie wszystko slone.Jem baaardzo malo owocow za to lubie warzywa.
No i wlasnie chyba zaraz zjem sobie marchewke bo oprocz nudnego jadlospisu dopadl mnie nieustajacy glod:szok::baffled::zawstydzona/y:

reklama
A my zdajesię że znaleźliśmy winowajcę marudzenia:tak::tak: Biała, górna jedyneczka:tak::tak::tak: Zaczęła do nas kukać:tak::tak:

A jeśli chodzi o Mikołąja to u mnie przychodzi 6.12 a 24.12 Aniołek. Tak zawsze było i tak pozostanie

dobra dobra już nie będę tak pisać bo mnie skąd eksmitujecie jeszcze

my juz po spacerku mały płakal i był wstręciuszek ale wreszcie usnął i śpi teraz w wózku cały czas przyo twartym balkonie

aneczka a dzem możesz przeciez tam mleka nie ma tylko wybieraj te niskosłodzone albo jeszcze lepiej dla diabetyków bez cukru (ale słodkie) ja takie jem i jesk ok

no i edytuje ładnie :)))) weronika gratulacje ząbka

a co do tego aniołka to Mikołaj jest tylko jeden i żaden Aniołek nie przynosi prezentów a 6 .12 to mikołaj prezynoisi prezenty ale pod poduszkę albo do buta

buziaczki dla Pawełka z okazji 4 miesiączka ;-)

ja wpadam na chwilę, ze spacerku tylko na przebranie małego i podkarmienie i wyruszamy znowu ;-) szkoda mi siedzieć w domku
zahaczyć musze o kościół i w końcu załatwić chrzest...

NIE PISZCIE ZA DUŻO BO ZNOWU BEDE W PLECY!
miłego dzionka! buziaczki mamuśki!

dobra dobra już nie będę tak pisać bo mnie skąd eksmitujecie jeszcze

my juz po spacerku mały płakal i był wstręciuszek ale wreszcie usnął i śpi teraz w wózku cały czas przyo twartym balkonie

aneczka a dzem możesz przeciez tam mleka nie ma tylko wybieraj te niskosłodzone albo jeszcze lepiej dla diabetyków bez cukru (ale słodkie) ja takie jem i jesk ok

no i edytuje ładnie :)))) weronika gratulacje ząbka

a co do tego aniołka to Mikołaj jest tylko jeden i żaden Aniołek nie przynosi prezentów a 6 .12 to mikołaj prezynoisi prezenty ale pod poduszkę albo do buta

Co ty piszesz Grzechotka my nic nie nakazujemy to moderatorzy tego forum ustalili jakie użytkownik ma przywileje a jakie zakazy my nic do ciebie nie mamy to forum ma takie swoje jakbym zasady, regulamin.
Tak jest praktycznie na wszystkich forach. My cie lubimy nie przejmuj się ale nasza Pani kierowniczka Ataata może być pouczona za tak zwane nie dopilnowanie użytkownika. Forum rządzi się swoimi prawami nie mniej nam za złe :tak::-D

Napiszcie prosze i MI jak sie dostaje te paczki i o co chodzi z ta rejestracja, ja jak zwykle do tylu :baffled::baffled::dry:

soida jak byłaś w szpitaku to pewnie dostałaś takie pudełka z różnymi ulotkami i próbkami i tam były ankiety do wypelnienia i wysłania jak wysłałaś to sie zarejestrowałaś i dostajesz wtedy informacje jakieś gadzety albo próbki
ja wprawdzie nie wysłałam ale zadzwoniłam do bobo vity i nestle możesz sie zarejestrować telefonicznie

bobovita tel 0801165555

nestle tel 0801375366

i powiedz że chciałabyś się zarejestrować żeby dostawać informacje i próbki i przyślą

Aneta to żart był

Grzechotka teraz ja zglupialam:baffled: jaki zart?czegos nie doczytalam?
No jesli chodzi o dzem to jak juz pisalam nie lubie slodkiego:no:

reklama
soida na slasku jest tak ze mikolaj jest 6 grudnia a w wigilie aniolek hehehehe:-)

problem byl w lodzi bo tu mikolaj przychodzi w wigilie wlasnie...a jesszcze uslyszalam tekst ze w wigilie do dzieci wierzacych w boga a 6 grudnia do tych niewierzacych:szok:

paranoja jakas....

Moj R jst ze slaska i na swieta tez byla dyskusja bo u nich prezentu przynosi "dzieciątko" a u nas Mikołaj tylko 6.12 do buta a 24.12 pod choinke:-):-p

Moja mała właśnie ma drzemkę, ale jak wstanie to idziemy wpróbowac nową spacerówkę... :-):-):-)

I jak sie udal spacerek n owa furką??? Julcia zadowolona??

Grzechotka widzisz bo my takie sierotki na tym forum jestesmy i jeszcze na niczym sie nie znamy, ale spoko, czlowiek uczy się na błędach;-):tak::tak:

Do góry