reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ja chcialabym zglosic publiczny protest i zazalenie na Magde, ktora zgapila dzis moj wczorajszy argument-powod zlego humoru i postuluje, ze jak ktoras z nas chce miec zly humor to musi wymyslic nowy powod a nie zgapiac!
...
a my wczoraj mielismy "spiecie", bo u mnie w rodzinie prezenty na 24 grudnia przynosi Mikolaj a u B. - ANIOLEK!!!!!! Aniolek??????????!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak to rozwiazemy :baffled::baffled::-D

1) bardzo prepraszam już nic piasać nie będę. U nas jest SUPER!
2) chciałam tylko wtrącić że u nas 6.12 jest Mikołaj a 24.12 Aniołek lub Dzieciątko

3) Do Ataaty - Agatko pisałaś że dajesz Darusi 8 kropli D3 a nie widzisz poprawy, a dajesz jej te kropelki do mleczka, albo karmisz zaraz potem? Bo wit. D musi się rozpuścić w tłuszczu inaczej jest nieprzyswajalna. A dzisiaj się spotkałam z koleżanką, która podaje D3 bez mleczka i się dziwi że dziecko ma krzywicę i pomyślałam sobie o Was.

reklama
magda pierwsze słysze o tym ja podaję kropelki od razu do buziaka i jest ok tak też zresztą robili w szpitalu jak byłam z kubą i tak powiedział lekarz

Na poczatku buziaki dla Kubusia i Pablo:-):-):-):tak::tak::tak:

Magda tak trzymać!!!;-):-Djest suuuuuper!

Jaki Aniołek? Wy się nie znacie....:-D
6.12 to fakt jest Mikołaj ale 24.12 jest GWIAZDOR (bo na gwiazdkę:tak:)

A kropelki my tez dajemy od razu do buziaka.
My po spacerku, Dziubek jeszcze śpi:-)

no ja cale szczescie nie daje kropelek ani witamin no i git :))
a co do swiat to oczywiscie MIKOLAJ 06.12 no i GWIAZDKA ( pierwsza na niebie ) 24.12

chrztu nie udało mi się załatwić :crazy: bo muszę mieć zgodę z innej parafi - tej do któej niby należymy... :crazy: a ta ma kancelarię czynną tylko w niedziele, więc do niedzieli czekamy

co do witaminki D. to nam pediatra wytłumaczyła jak ją podawać - właśnie łącznie z mlekiem
ja kropelkę daję na łyżeczkę i psikam mleczka z cycucha i do buziaka ;-)

o jeju jakaś dyskusja o wypisywaniu z forum :baffled: rozgorzała a ja oczywiście jak jakaś gapa nie jestem na bieżąco :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

mój mały gnom śpi jeszcze po spacerze, więc moze nadrobię lekturę

aaa co do świąt to 12 grudnia - mikołajki ;-)
no a 24 grudnia gwiazdka i kiedy jest na niebie pierwsza to rzucamy się wszyscy pod choinkę ;-)

reklama
Do góry