reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wszystkim solenizantom Sto Lat Sto Lat!!

Stefcia
Wszystkgieo Naj Naj
bi.003.jpg

reklama
JULCIU i ELU vel STEFANKO, cmokamy Was mocno na Wasze swieta!!!!

Elcia, te napisy w zwyczajnym paincie da sie zrobic:tak:
Ewedja, no to najwazniejsze, ze Zakiemu nic sie nie stalo (a swoja droga spytna "bestyjka";-)) No i nasze mlode moga sobie raczki podac, bo Kaya tez mi po kapieli smierdzaca niespodzianke strzelila:-D
A jutro ciociuni robimy sprawdzian z kapieli niemowlaka. A co, niech sie uczy dziewczyna, kiedys sie przyda:-)
Weroniczka, trzymaj sie kobieto i faktycznie proponuje podstepnie przyznac sie do "rozrzutnosci" i "poprosic" meza zeby eksperymentalnie to on zajal sie domowym budzetem na jakis czas;-):tak:

No i na dzisiaj koncze moj monolog, bo moj R bezczelnie beze mnie zasnal, a przeciez to niesprawiedliwe, zeby spal wiecej ode mnie;-):-D
I witam pierwsza poranna ptaszyne!:-)

Ciociunie! Dziekujemy jeszcze raz za życzenia :tak::-):tak::-):tak:
My juz na nogach bo Julcia się wyspała. ;-) Jakoś to przeżyję...

Kochany grzeczniutki Kubuniu!
Na pół roczku Ci życzę wszystkiego co dla Ciebie najlepsze :-):-):-)

Hej,hej!!!!!!!!

Ewelina to się masz z tym swoim "żywym sreberkiem":tak:

U nas tak duszno.....mam nadzieję, że skończy się to burzą ...

Myślę intesywnie co miałam jeszcze napisać.....myślę.....:rofl2:
A! Elcia, Ty mieszkasz dośc blisko Trójmiasta... moze jak bedziecie w poblizu to mogłybysmy się spotkac...heheh:tak: albo w wakacje gdzieś w połowie drogi między Gdańskiem a Elblągiem:confused:;-)

A ja dzis w świetnym humorze...heheh....(mam nadzieję,że na cały dziń) bo jutro mój mąż ostatni dzień do pracy i ponad dwa miesiące wakacji.....:tak::tak::tak:

Zajrzę potem..teraz ide zagonić mojego Dziubka do spania.....tak się bawi w łózeczku, że zapomniał o wszystkim...:crazy:

no zapomniałabym......Sto lat dla Kubusia!!! Tysiące buziaków od nas!!!:-)cmok,cmok!:-)

54.gif
Sto lat, sto lat niech żyje żyje Nam. A kto??? Kubuś
Dota ja uważam, że Ty masz zdecydowanie za dobrze:crazy::crazy::crazy:

Paula ten mój też się tak wcześnuie zrywa ale pozwala nam włóżku jeszcze poleżeć:-)

Wiecie co:-:)-( Ostatnie kilka nocy to On sie budzi nawet 5, 6 razy:szok::szok::szok: Dostaje cyca i dalej śpi:crazy: Nie płacze więc może to nie przez zęby, ale już sama nie wiem:no:

Wszystkiego naj, naj dla Kubusia :-)

A my się szykujemy powoli do żłobka. Pogoda taka, że aż się nie chce z domu ruszać, ale jak mus to mus.
A tak wogóle to miłego dzionka dla wszystkich :-)

Sylwia. Darek o 5.30 wychodzi do pracy i ja wtedy Julkę biorę na karmienie do łóżka
bo ona o tej porze dzień zaczyna. Więc leżymy razem. Jak tylko się schowam z brzegu
i przysnę, to albo odwraca się w poprzek i kopie mnie nogami po plecach lub żebrach,
albo doraczkuje do mnie i ciągnie mnie za kudły :baffled::baffled::baffled: no i jak się do niej odwrócę to się pięknie uśmiecha jak by chciała powiedzieć
"dzień dobry mamusiu"!!! :-D:-D:-D
No ale tak po godzinie jeszcze łapie drzemkę 30min do 1h. :-):-):-)

Paula Kuba tak samo robi jak widzi że mam zamknięte oczy to mnie zaczepia ciągnie za włosy kopie i czeka aż oczy otworzę a mnie się tak czasem nie chce
i piszczy do tego nabiera maxymalnie piwietrza i piszczy aż mu tchu braknie hehehhe:-D

reklama
Paula u mnie jest to samo:tak: Czasami nawet jak mi się przyśnie to Marcel budzi mnie takim porządnym kopniakiem w nos:baffled::baffled::crazy:
Wstajemy wtedy tak o 7. 30. On trochę pobawi się, zje kaszkę i sopwrotem idzie spać a mama ma czas na kawkę i internet:-)

Do góry