reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Uffff... A myślałam że tylko ja mam taka sadystkę w domu!!!!

Grzechotka ona też mi piszczy ,a jak kopie woła "ej" łobizica moja.
I czasem mam takiego lenia, nie chce mi się wstać, ale ten uśmiech od ucha do ucha, daje tyle energii :-):tak::-):tak:

reklama
Skąd ja znam te kopniaki i piski ;-)
A swoją drogą to te nasze dzieci z deka perfidne są, przynajmniej Oliś:-p Wstanie rano, rozbudzi wszystkich, a później z powrotem zasypia, rozumiem, żeby jeszcze w międzyczasie coś zjadł, ale nie, On nie jest głodny, tylko budzi ;-):-p

Grzechotka! Nie mam pojęcia czemu stanęło!!!:szok::szok::szok::no::no::no:
No wiesz suwaki się czasem zacinają :-D:-D:-D:-D
Może ten też... tylko nie da się go nasmarować :-)
A życzeń już nie musisz składać :laugh2::laugh2::laugh2:

Kasia, no właśnie rozbudzą i dalej w kime. A mi się już potem odechciewa spać.

Wiecie co??? Ząb mi wychodzi. Dolna ósemka :oo::oo::oo::eek::eek::eek:
współczuję naszym dzidziom :baffled::baffled::baffled:

paula teraz będziesz TAAAKA mądra :-D

mój tez śpi ale oczywiście codzienna wojna z usypianiem wieczoram ładnie usypia ale w dzięń szkoda gadać

jak zasypia musze go ululać troche a ten wkłada mi ręce do buzi do nosa do oczu drapie mnie tak sie moja dzidzia bawi mamusia:-D

zobaczcie jakie słodziaki
272.jpg

\
zgadnijcie ile ta dzidzia ma????
378708026

30292758tn2.jpg

380971228

Ostatnia edycja:
reklama
Grzechotka skąd ja znam to drapanie!!! :tak::tak::tak:
Czasem wyglądam jak po wojnie jak mnie tymi pazurami charatnie!!!
Ta Anne Geddnes super ma te zdjęcia maluchów.
Pełno tego jest...:-)

Do góry