reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia - może to i lepiej że będzie szybciej ta operacja, ale denerwować się musisz okropnie, zresztą nam też nerwy dadzą się we znaki w końcu Oliś to kumpel naszych pociech.
Stafcia - to ja dziś pójdę do "mojego" lidla i zobacze czy jakieś nie zostały te puzle, szkoda że u Ciebie nie było, ale kurcze sprawdzałam nawet na necie i były że będzie taka oferta...:baffled:

Kasia o kurcze to juz za tydzień:szok: nie dziwię Ci się że się denerwujesz ale na pewno tak jak my wiemy że będzie dobrze tak i Ty doskonale wiesz, że tak będzie bo inaczej być nie może:tak: Przynajmniej nie będziesz musiała się denerwować przez miesiąc a tylko tydzień. A po operacji powiesz UFFF, nareszcie z głowy:-):-):-):-)

ehh daszka chyba ja jednak za pozno szukalam...bo ja mam niby blisko lidla ale nie robie tam zakupow spozywczych i zapominam ze tam sa czasami fajne rzeczy...
sylwia musze ci sie pochwalic ze razem z krzeselkiem zamowilam taki sam jak wy macie ten folelik do kapieli.
kacha szok ze tak szybko ale tak jak sylwia pisze moze to lepiej?? w kazdym razie scisnij Oliska mocno od Gajutka chociaz ona umie tylko kopac, ciagnac za wlosy, szczypac i krzyczec to niech on sobie cos wybierze z repertuaru :))

Witajcie Perełki :-)
Kurcze ale żar z nieba ufff

Najsłodsze buziole i misiakowe tulańce dla Półrocznego Jakubka STO LAT !!!

Kasia rzeczywiście tak nagle spadła ta wiadomość, ale i ja jesem za tym że lepiej że bedziecie mieć to szybciej z głowy :tak::tak::tak: a na pewno wszystko pójdzie dobrze, a piszesz że Oliś to silny facet więc szybko powinien dojść do siebie po operacji. Duża Buźka dla Was na odwagę!

:szok: te lalki jak dla mnie makabryczne brrrr:no:

Wielkie Buziaczki dla Kubusia!!!!
Stefcia - No byłam w tym Lidlu - mają różne rzeczy z tamtego czasu, ale puzli już nie...:no: szkoda bo bym Ci wysłąła...
a spożywczych tam też nie robię, bo w Pl to tam mieli jakieś beznadziejne rzeczy, ale mój Ł tam sie zopatruje w frankfurterki (pyszne) i parówki takie grubaśne teź niezłe chocioaż nie przepadam za parówkami;-)i jakieś grecke sucharki. No i kupił mi kalmary w puszce, ale nie wiem jak się do tego zabrać, gdzieś widziałam że można je nadziewać więc kiedyś spróbuję....ale jestem pełna obaw do takich potraw...
A czy Wasze pociechy mają łaskotki? bo Jasiek ma "ulubione" na szyi i pod brodą, do tego plecki też:-)

Kasiu to sure że przełożą tą operacje Oliśiek szybciej będzie zdrowy i będzie po wszystkim a we wrześnu to będziesz myślała dobrze że nie musze się martwić juz a tak to byś do września czekała:-D

a mój wredniocha jest dziś niemożliwy spiewa cały dzien już mi uszy odpadaj atak głośno piszczy buczy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i takie tam na sp[acerze poznalismy koleżankę spacerowiczkę z 10 miesięczną patrycja a on oczywiście musiał dac koncert żeby się popisac i mamie nie dac pogadać
padam

Basia ciesze się że z Alexem dobrze i zdrowieje a kąpiel pewnie mu sie spodoba w jakimś jeżiorku????

znalazłam fajną rzecz edytor wspomnień można sobie książkę zmaluszkiem zrobić i nawet jest konkurs ale cos mi się nie chce uruchomić może wy spróbujcie i powiecie czy wam sie uruchamia
Fotoksiążka - lepszy sposób na zdjęcia | drukujwspomnienia.pl

aa wlasnie wracajac do tych lalek to ogladalam kiedys taki dokument o kobietach ktore zamawiaja te lalki. one kupuja im wozki i ubranka i tak jakby udaja ze to sa dzieci bo jezdza a nimi na spacery itd!! yyyyyyy !! a taka lalka to duzoo jakos kosztujee i one sobie zamawiaja jakie chca np. tygodniowe albo jedna zrobila sobie replike wnuka jak mial 3 miesiace bo wtedy wyjechal i ona za nim teskni...straszne trochee. a jedna byla w luxusowym sklepie i kupowala dla tego lalka ciuszki i buciki D&G i pokazywala go sprzedawczyni ze jej synus jest taki slodki !! ogolnie miala caly pokoj dla niego i codziennie myla kolka wozka heheh. dziwacy sa wszedzie!
kurcze u mnie wczoraj tak wialo ze normalnie myslalam ze mi dach zerwie!!

reklama
drogi Jakubie Zycze Ci Zebys Mial Tak Dobrze Jak Teraz Przez Cale Zycie!! Zero Zmartwien I Obowiazkow Oraz Spelniane Kazde Zyczenie!!
ps grzechotka pamietaj ze kazda nowo poznana osoba to potencjalna klientka :)

Ostatnia edycja:
Do góry