reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Najlepsze życzonka dla Tadzia na pół roczku :-)

Wy już sobie słodko śpicie, a ja się odstresowuję ;-) Wypiłam kawę jak wróciłam ze szpitala i pewnie szybko nie usnę. Co z tego, że rano pobudka i znowu szpital, mój organizm już się chyba przyzwyczaił do małej ilości snu ;-)
A i jeszcze jedno, czy ja Wam już to pisałam????
Kocham Was Wszyskie!!!!! Dziękujemy za kciuki, modlitwy i ciepłe słowa, bardzo pomogły :tak::-)

Witajcie......:-):-):-)(dzis niedziela dzień wesoły bo nie trzeba iśc do szkoły...tutturu);-)

Kasia super wieści. Wielkie buziaki dla naszego dzielnego Olisia!!!

Magdalenka przeżyłaś walkę z bestią??? :confused::-p

Oczywiście moc buziaków dla Tadeuszka! Wszystkiego co najlepsze!!!:-)
jak tam Weroniczka po weselichu?

Paula...halo,halo....

Ide na kawusię....mmmmm...zajrzę potem, tymczasem miłej niedzieli ciotki klotki!!! hejo!!!:-p

Dzień Dobry:-):-):-)

Buziaczki ogromne dla Półrocznego Tadeuszka

Kasia wiesz, że teraz to masz przechlapane:tak: Oliś się do tej pory oszczedzał ze względu na serduszko, ale teraz jak jest zupełnie zdrowy to da Ci popalic, zobaczysz:tak::tak:

hejo

kasiu super wieści, ciszę sie ze olis wraca do domku i ze wszystko jest ok:tak:

tadziu, ksawery wszystkiego naj

a mi znow wypadaja wlosy...garściami...mam wrazenie ze mam przeswity juz po bokach:szok: płakać mi sie chce....juz nie wiem co robic...:-(

Ostatnia edycja:
Witam sie jeszcze z Wladysławowa. Jutro juz koniec laby :-:)-(, wracamy do domu i do pracy.

Kasia strasznie sie ciesze ze u Olisia wszystko Ok. Dzielnego masz synka, skoro tak dzielnie wszystko zniosl. MALY BOHATER OLIS :tak::tak:. Buziaczki dla Prezesa i mamusi :-).

Nie dam rady nadrobic bo czasu brakuje. Ciagle jestesmy poza kwatera. Juz mnie nogi bola od tego ciaglego spacerowania, wlasciewie tylko spac tu przychodzimy i przebrac sie jak jest taka potrzeba albo dac malemu obiadek. A tak to ciagle na powietrzu. Ale w koncu po to tu przyjechalismy.
Dzis troszke pochmurno narazie, ale licze po cichu ze sie rozpogodzi bo mam ochote jeszcze na piachu polezec.

Viki ja biore CAPIVIT PIĘKNE WŁOSY od 2 m-cy i mi przestaly wypadac. Tylko nie wiem czy od tych witamin czy juz po prostu mi wszystkie wypadly te co mialy po ciazy wypasc :rofl2:. Ale moze spróbuj, u mnie z wlosami juz spokuj. Moze i Tobie pomoga.

Buziaczki i sto latek dla Tadzia i wszystkich maluszkow ktore mialy swoje swięto jak mnie nie bylo na BB. Pozdrawiam

Witaj Diankus.

A ja powiem Wam, że to wesele to porażka jakaś. Nudy, nudy i jeszcze raz nudy. Dwie sale dla gości oddzielone korytarzem. Sala taneczna przy tej drugiej sali:confused::confused::confused: Jedzenie mocno średnie, zero znajomych ( oprócz teściowej, która w porze kolacji nakarmiła mi młodego bananem bez pytania czy może:wściekła/y: ) no i buty, które zaraz po Ślubie tak mnie obtarły, że nie dałam rady nawet w nich siedzieć:crazy::crazy:. No i do tego jezszce zrbiło się zimno a ja zapomniałam zabrać dla nas jakiś sweteków do ubrania więc zmarzłam strasznie:-:)-( Normalnie porażka.

reklama
hej hej

Sto latek dla Tadeuszka niech nam żyje zdrowo i wesoło!!!!

Kasiu super że już wracacie!!!!

Viki jakieś odżywki może z vichy jest dobra kuracja na wypadające włosy mnie po ciąży się bardzo po nie wzmocniły i teraz tracę włosy głównie przy pomocy rączek Kubusia:-D

Weronika to wesele do bani szkoda:baffled:a
Diankus witaj wśród grudniówek

R pojechał sobie na rower do lasu a ja oczywiście sama z Kubą :angry:ciekawe kiedy ja będę miała jakies wychodne nchoćby na rower
wiecie co ja juz nie mam pomysłu Kuba budzi się w nocy z płaczem straszliwym nie może się uspokoić dziś obudził się o 3 płakał płakał potem do 4 nie spał dałam mu butelkę chociaż już normalnie nie je w nocy ale po niej zasnął

dzis znowu zaliczył glebę ale na kocyk i matę siedział w leżaczku i był przypiety spadła mu grzechotka tak się wychylił że się przewróciłz tym leżaczkiem już nawet w leżaczku nie można go samego zostawić:szok:

miłej niedzieli

Do góry