reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry w ten pistkowy poranek ja juz kawke wypiłam i sprzatam pranie sie robi poodkurzane i kurze w trakcie scierania hehe
malutka jeszcze spi zaraz bedzie cycus i moze jeszcze pospi to bym podłogi pomyła
dla naszej najzdolniejszej, najsliczniejszej i najcudowniejszej Julenki sto lat i duzo zdrówka i usmiechu na buzce na swoje 7 miesiaczków zyczy ciocia Ela i Oliwcia "ROSNIJ DUZA NA CHWAłE RODZICOM"

reklama
Dzień doberek.
Juleczko wszystkiego co naj naj naj....Całuski od Cioci i Alex`a.

U nas nocka nawet super. Przespał całą ale oczywiście żeby mi się nie obudził to o 1 musiałam mu podac flachę, ale się wycwaniłam :-):-):-)
Uśpiłam właśnie mojego szkraba, bo wstał dziś o 7 i zaraz zostanie z ciocią bo muszę jechac do lekarza. Mój wstrętny polip dupny wylazł na zewnątrz i nie chce się schowac. Brrrrrr. Ale boli.... mam nadzieję że coś pomoże bo nie chcę przed wyjazdem iśc jeszcze na zabieg bo nie będę się mogła wtedy kąpac. Jak wrócę to się odezwę.
Życzę miłego dnia

dziewczynki czytajcie i podziwiajcie:
odkurzyłam ,starłam kurze (wszedzie),umyłam podłogi , wypastowałam i wypolerowałam podłogi,umyłam wszystkie szafki w kuchni włacznie z kuchenka ,lodówkai pralka, wypucowałam łazienka(kafelki,kabine i brodzik wyszorowałam,cała calusienka wypucowałam)umyłam okno u małej ,wszystkie lusterka i rozwiesiłam pranie drugie sie pierze a w miedzy czasie bawiłam sie z córka ,która sie bujała na hustawce (wczoraj łaskawie tatus zawiesił ) uffffffff jutro mam wolne juuuuupiiiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dco wy na to powiecie?????
teraz odpoczywam pijac 2 kawke zapraszam
PAULA JAK CI IDZIE ????

Witajcie!!!!:-)
11sd8.jpg

no ciotki my juz wrociliśmy......mam zaległości co u was.....ale nie chce mi się jakoś czytać...heheh.....za gorąco:tak::-D(może potem)

Magdalenka kiedy wyjezdzacie????
Przecież my jesteśmy umówione na kielicha...pamietasz????;-):-p

A my dziś rano zrobilismy sobie małą wycieczke na Wyspę sobieszewską....jest piękna!!! pogoda, plaża, okolica.....tam jest inne zycie:tak:

Dobra to chociaż nadrobie zaległości życzeniowe:

Wszystkim dzieciaczkom, które skończyły 7 mies. wszystkiego co najlepsze.....najlepsze zyczenia:tak::-)cmok,cmok!

A dzisiaj świetuje nasza zdolna Juleczka- Wszystkiego najlepszego Julia!!!!:-)

reklama
Dziękujemy za życzonka Kochane cioteczki!!! :-):-):-)

Dota miło że już wróciłaś ale nie rań nas tym że nie chce Ci się czytać... My tak wiernie czekałyśmy.:-D:-D:-D

Julka dziś o wszystko się podpiera żeby stanąć.... :szok::szok::szok: i staje skubana sama. Nawet nauczyła się sama siadać :szok::szok::szok: normalnie tyle niespodzianek na 7-my miesiąc!!! :-):-):-)

Elcia ja tylko pranie zrobiłam bo miałam teraz klientkę :tak:...

Do góry