reklama
Paula21
Grudzień '07
Przeedytowałam już... Sorrrrry... 

Poknociłam bo mam nerwa przed tą wizytą u pediatry. A mała cały dzień nie spała za to teraz śpi jak się trzeba zbierać... :-(

Poknociłam bo mam nerwa przed tą wizytą u pediatry. A mała cały dzień nie spała za to teraz śpi jak się trzeba zbierać... :-(
Ostatnia edycja:
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
oo rany ja zachorowalam na posciel dla Gajutka FISHER PRICE RAINFOREST POSCIEL 4-CZ. DLA MALUSZKA (398479479) - Aukcje internetowe Allegro napisalam zeby zalatwili jeszcze kocyk i przescieradla bo wiem ze sa w usa
) no chyba to musze kupic heheh
dotaZ
Fanka BB :)
Witajcie!!!:-)
Sto latek dla Gajutka!!! buzi,buzi
:-)
A u nas upał......my po małej wycieczce, może potem wkleje pare fotek.....Zaraz uciekamy do parku na spacerek:-)
Elcie Tobie ja bym dała z 16 latek....no góra 18....
jeszcze cos wam wkleje ...to juz stare ale moż ektos jeszcze nie widział....heheh
Miłego dnia!!!
pa
Sto latek dla Gajutka!!! buzi,buzi

A u nas upał......my po małej wycieczce, może potem wkleje pare fotek.....Zaraz uciekamy do parku na spacerek:-)
Elcie Tobie ja bym dała z 16 latek....no góra 18....

jeszcze cos wam wkleje ...to juz stare ale moż ektos jeszcze nie widział....heheh
Miłego dnia!!!
pa
Ostatnia edycja:
Paula21
Grudzień '07
hehehe... Dotka jako dzieciak w podstawówce taką kartkę nosiłam. Dobre, dobre...:-)
Stefanka pościel super... Taka kolorowa... bomba :-)
Stefanka pościel super... Taka kolorowa... bomba :-)
alex3meyer
Matka gagatka
No, mnie tez sie ta posciel podoba. Moze tez zamowie?
A tu sliczna pogoda, na oko ze 30 stopni, ale od morza cieplutka delikatna bryza, wiec spaceruje sie swietnie. Do Ciebie Stefanka niedaleko- pewnie podobnie, co?
A tu sliczna pogoda, na oko ze 30 stopni, ale od morza cieplutka delikatna bryza, wiec spaceruje sie swietnie. Do Ciebie Stefanka niedaleko- pewnie podobnie, co?
alex3meyer
Matka gagatka
Ale cisza...
Gdzie wszyscy wybyli?
Gdzie wszyscy wybyli?
reklama