reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja jestem dzis padnieta ale to przez lenistwo!! wiesz ja siedze dlugow nocy a pozniej dlugo spie i jestem nieprzytomna hehhe no ale bylismy na spacerze a bylo tak goraco ze szok!! ogolnie to dzis nic nie robilam oprocz zabawy z Gajutkiem :)) rozkoszuje sie lenistwem bo niedlugo do pracy!

Hej!!!
U mnie dzionek ok.:tak:
Byłam z Julcią u pediatry i jesteśmy na diecie bezmlecznej. Dostałyśmy Smektę, Laktoral,i Enfamil (mleczko bez laktozy) puki kupka się nie poprawi to dajemy to... :tak: ale już jestem spokojna. Diagnoza: Biegunka pendraka :)szok::baffled::-Dale nazwa co??? Jak dzieci raczkują to zawsze sobie jakiegoś paproszka albo okrucha wynajdą i od tego może być beee kupka ) albo jakiś wirusik...
A tak to wszystko super. Mała zapitala po całej chałupie, nie można jej dogonić. Ale ok to tylko tyle. :cool2:

Stefanka fajowy psiak a jakie ma jajeczka.... hihihihihihihihi.....

Ostatnia edycja:
Alex nawet się nie obejrzysz jak zacznie zasuwać. Z dnia na dzień.:tak:
Umówiłam się już do ortopedy na drugą wizytę na 2 sierpnia żeby mieć spokojną głowę, niech ją obejrzy. I już będzie spokój... :tak:

hejka
u nas też upał właśnie niedawno wróliliśmy ze spacerku umówuiłam się z koleżanką i z jej wózkiem heheh spacerowałyśmy aż nam sie pić xzachciało to poszłyśmy do takiego baru na powietrzu a tam same mamy z wózkami a na stołach piweczko heheh śmiesznie to wyglądało:-D:-D:-D

PAula kuba tez ma jakieś nieładne kupki zielone i nieco wodnixte dajhę mu smektę też mam nadzieję że minie a my i tak na decie bezmlecznej

stefa ty leniuchu aż tutaj czuję tego leniucha twojego:-D:-D:-D

dota a ja nie widze co na tej kartce jest napisane bo niewyraźnie widac wcale nie widać buuu

heheh alex tak :)) ale narazie sa wakacje ehhe
paula hehhe pozamiataj w chalupie !!
alex u mnie kieruja do ortopedy ale jesli sa jakies podejrzenia. a przeciez chodzisz do HV od czasu do czasu to jak masz jakies podejrzenia to jej powiedz i ona cie ewentualnie skieruje albo idz do GP.

Ostatnia edycja:
reklama
Grzechotka moze uda mie się powiekszyć....wiem,że masz słaby wzrok...heheh.....to wyrozumiała jestem;-)
bboy5.jpg

Paula my w zeszłym tyg. mielismy drugie usg u ortopedy, bioderka są w porzadku...pomimo tego,że pierwsze badanie tez było ok, to i tak sie martwiłam:tak:

Do góry