reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia, a my na to jak na lato - super gratulacje :tak:
Grzechotka, cieszymy się z braku anemii. Hehe ja ja Młodemu dałam miskę, żeby sam sobie wcinał, to się strasznie wkurzył, że mu nie idzie do buzi tak jak powinno, rzucił miską i się obraził - taki z niego ancymon :-D

No to co po lampce winka...byle szybko bo zaraz mój ślubny wraca i mnie porywa :-D:-)

reklama
Stefanka obraziłaś się???

No wlasnie tez sie nad tym zastanawiam. Stefanka co z Toba masz kryzys tworczy :-p:-p:-D:-D;-);-);-)

Elcia gratulacje. My obecnie na etapie kleczenia do raczkowania ale tylko bujanie dupcia mu wychodzi :-D:-D

Magda wszystkiego naj naj i milego wieczorka :-D:-D:-D

Dota a jak po powrocie meza, nic sie nie chwalisz, doszlas do siebie :-p:-p:-p:laugh2::laugh2:

Dota a jak po powrocie meza, nic sie nie chwalisz, doszlas do siebie :-p:-p:-p:laugh2::laugh2:

oj Jutrzenko, Jutrzenko Tobie tylko jedno w głowie....;-)

Elcia super sprawa raczkowanie, gratulacje dla małej:tak:Nasz juz raczkuje jak szalony, trzeba wszedzie za nim patrzec....wszedzie wejdzie, wszystko złapie...ostatnio miski psa to cel Krzysia-lubi sobie umyć rączki albo pogrzebać w karmie....heheh...może głodny:-D

Grzechotka:-):-D i odkurzacz macie od razu;-)

Rzeczywiście całkiem dobra....Mojego Krzysia to nawet poczęstowała chrupkami na spacerku, dzięki:tak:
To tak mi sie przypomniało...

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2: az się zarumieniłam ach

a teraz trochę pozrzędzę
znacie moje zdanie na temat Danonków
gdzieś przeczytałam, że podobno producent oficjalnie nie informuje, ale jak się dopytac to polecane są dla dzieci od 3 roku życia

no i jeszcze lekka lektura przed snem
http://www.halat.pl/reklama.html

i już się żegnam

Buziaki

kurcze danonków nie daję owoce też już swoje ale martwi mnie ta woda bo Kuba od urodzenia pije żywiec i prawdę mówiąc nie przegotowuję jej
no nie jest jak do tej pory ale chyba zacznę ją gotować:angry::baffled:

znacie moje zdanie na temat Danonków
gdzieś przeczytałam, że podobno producent oficjalnie nie informuje, ale jak się dopytac to polecane są dla dzieci od 3 roku życiahttp://

tez sadze ze danonki to dla starszych dzieci, ja slyszalam ze maja za duzo wapnia jak dla takich maluchow. Ja nie daje. Jogurciki kupuje Gerbera z owocami.

reklama
A ja mam mega doła:-:)-:)-:)-(
Marcel od kilku dni nie je kolacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po dwu-godzinnej walce wkońcu usnął ale w wózku:crazy::crazy::crazy: I wogóle ostatnio jakoś nie umiemy się z moim synem dogadac, chce mi się wyc:-:)-(

Do góry