reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie!!!

dziewczyny to jak z tym spotkaniem??? bo chyba za dużo jest chętnych, co? ja tez się piszę:tak:Tylko musze wiedzieć wcześniej bo psiaka trzeba do hotelu zapisać...chociaż we wrzesniu to pewnie nie bedzie problem...
To myślę abysmy ustaliły-kiedy, gdzie...i ile jest chetnych:confused:

Magda zdrówka zyczę:tak:
u mnie niby lepiej tylko chwilami dośc mocno mnie kłuje żołądek....ale to nic...
Jutrzenka jak głowa?:confused:wiesz jakie jest lekrstwo Grudniówek na ból głowy:-p

A nowe fryzurki całkiem,całkiem:-):-);-)
Ela a u nas dzis nie padało....heheh...jutro rano napisz do mnie na gg, to Ci powiem jaka pogoda:-)Tylko nie dzwoń juz do mnie:-Djak ostatnio...przeraziłaś mnie tym telefonem:-p

A my wrócilismy z Ikea...heheh....nawet brzuch mnie nie bolał, serio! Jakos robiac zakupy człowiek zapomina o wszelkich dolegliwościach...heheh:-D

No i na koniec: buziaki dla Tadzia i Ksawerego!!!!:-)

reklama
Anetka w takim razie gratuluję odwagi i powiem, że się opłacała :tak:super!
Elcia :-)
Dota dzięki i ciesze się ze Ci lepiej..to powinnaś cały dzien na zakupach spędzić :tak::tak:
Ja to dopiero na zakupach bym cierpiała :rofl2:
A u mnie już zdecydowanie lepiej :tak::tak:

ANETKA racja nie mialam wczesniej grzywki a twoja zmiana superrrrr slicznie wygladasz
DOTA nie bede juz dzwonic :no::no::no::no::no::no:nie nie + nie to nie
MAGDALENKA to dobrze ze juz ci lepiej :happy::happy::happy:

Heloł!

Pogoda do niczego. Mnie też bolała głowa, mały marudził. Uśpiłam dziada małego to piszę. Wizyta w pracy zaliczona (spotkanie ciała pedagogicznego przed rozpoczęciem roku ;)). Od poniedziałku ruszam pełną parą. Ale zauważyłam, że nawet mam inny humor (czyt. lepszy) jak się wyrwałam z domu.

Sylwia wiem o czym piszesz. U mnie przez cały miesiąc mieszkała siostrzenica, bo dostała pracę w Warszawie. Jak wiadomo, nie wzięłam żadnej kasy, bo to siostry córka. Jak się wyprowadzała to zapytała jak ma się odwdzięczyć. Powiedziałam, że kupi dla małego coś fajnego do ubranka i będzie ok. Do tej pory nic. Nie muszę dodawać, że była przez miesiąc na naszym utrzymaniu, a za swoją pensję nawet jednego piwka nie postawiła. Teraz jest w ciąży i rodzi w grudniu. Liczy, że wszystkie ciuchy po moim dziecku dostanie. Nie wiem jak tę sprawę załatwić.

Kacha_wawa- jak piszesz o zachowaniu Olisia, to mam wrażenie, że opisujesz mojego Filipa, który robi podobnie. W nocy hard rock, w dzień gadanie, które też przeradza się w jęczenie, brzęczenie.

Dziewczyny, fruzury macie super. Anetka wykonała radykalne cięcie, ale bardzo fajnie wyglądasz. Elcia ty też wyglądasz super i tak młodziutko. Daję ci 18lat.
U mnie za bardzo zmnian nie widać. Pocieniowałam tylko włosy. Z długości nie ściełam nic i zrobiłam kolor.
Oto efekty wczorajszego robienia się na bóstwo. Filip także musiał być obfotografowany :), bo uwielbia to ;-)

Anetka nowa fryzurka na korzyść, bardzo... :tak::tak::tak:
I dziękujemy za zaproszenie. Ja pewnie skorzystam bo mam do Ciebie bliziutko. Jak troszkę luźniejsza będziesz. :tak:;-):-)

Ela a czemu się tak Dota wystraszyła hihihihi...
A Te twoje śpiochy niesamowite... Aż się gęba sama cieszy...

Asia ładny kolorek. :-)

Ostatnia edycja:
hej

ela anetka dziewczyny bardzo ładne nowe wy jestescie w nowych fryzurach:-D

a my dzis podpisaliśmy ostatevczna umowę u notaruisza a więc juz po wszystkim w przyszłaym, tyg bank nam kasę przeleje i heheh jedziemy na zakupy do ikei hurarraarr bo starasznie lubie jeżdzić do ikei jak mam kasę oczywiście heheh:-D:-D:-D:-D:-D

ja raczej na spotkanie się nie pisze bo to kowałek drogi a autobusem albo pociagiem z kuba to mi sie nie uśmiecha tak wic poogladam fotki jak cos

jestyem strasznie zmęczona a mały rozsypał wszystkie chrupki w pokoju i chodzi i zbiera teraz (znaczy raczkuje do nich heheh) R odsypia noc bo w nocy w wawie był a mnie się spać chce a nie mogę bo małego wariata trzeba pilnować
miałam iśc na fitness dziś ale nie mam z kim Kuby zostawic kurde:baffled::baffled::baffled::baffled::wściekła/y:

Oj Grzechotka bidulo nawet na chwilę przyjemności się wyrwac nie możesz... :dry:

A nas dziś złapał deszczyk... Lało aj nie wiem co... Schowałyśmy się a potem dzida do domu... :tak:

I niedawno dostałam @. Kurczaczki jak mnie bebech boli... ałłłłłłłłłaaaaaaaaaaaa....
Wzięłam dwa ibupromy i dwie no-spy. Może pomoże... ał... :-:)-:)-:)-:)-(
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

pomocy... :-:)-:)-(

ku.... napisalam posta i mi skasowalo. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej wszystkim

ale mam fatalny dzien, mega bol glowy 2 etopiryny i nadal bol w koncu ketonal forte i przeszlo za to zoladek mnie nawala.

Elcia, Anetka supr fryzurki i jaka odmiana

Asia fajny kolorek :tak::tak:

I tyle bo ale sie czuje i maly jeszcze jeczy bo spiocy ale ciagle sie podnosi i wstaje i siada i w kolko

Hej Hej:-):-):-)

I co ja tu chciałam napisac:baffled::baffled::baffled:

Kasia ja, a raczej my oczywiście zapraszamy:tak::tak::tak: Tylko nie w październiku bo.....uwaga, uwaga........jedziemy na IBIZĘ:szok::szok::szok: Hurraaaaaaaa. Mieliśmy sobie odpuścic w tym roku, ale wczoraj stwierdziliśmy, że raz się żyje:-) Ale jestem Happy:-D:laugh2: To tak z okazji naszej drugiej rocznicy:tak::tak:

Anetka, Asia, Elcia śliczne mamuśki z Was:tak:

Elcia a zdjęcie to do jakiejś gazety wyślij:tak: nagroda murowana:tak:;-)

Grzechotka więc co mi kupisz???????

Jutrzenka szybkiego powrotu do zdrówka życzę:tak:

Ja dzisiaj wybyłam z domu na cały dzień:-) Ja wróciliśmy to Marcel od razu do kąpieli, kolacja i spac:tak: A mamusia co????? Do kompa od razu:szok: a siatki to się chyba same rozpakują:sorry2:
No i ciągle to prasowanie zalega:-:)-:)-( Ale niedługo kupujemy suszarkę, a z niej rzeczy są prawie jak wyprasowane:tak: wystarczy ładnie złożyc i po wszystkim:-D

reklama
ale smuteczki tutaj :-(

no trzeba cos na to zaradzić!

hmmm

może tak:
W pierwszej kolejności
Wódeczka na smutki:

Składniki

• 1/2 l spirytusu
  • 20 dag Kukułek
  • 1/2 tabliczki czekolady

• 3 łyżki miodu
  • laska wanilii
Opis przygotowania
Do spirytusu wsypać kukułki - niech stoi aż się rozpuszczą. następnie dodać czekoladę, miód, utartą laskę wanilii. Roztopić spirytus zmiodem i czekoladą oraz wanilią. Zagotować i dodać szklankę wody.

i może jeszcze:
hp.jpg

Następnie
Śmiechoterapia
U%C5%9Bmiech.jpg

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry