reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Madzia ja wiem co było przed... :-D:-D:-D
Moja Kruszynka tak niespokojnie śpi... :-( zapodałam jej czopka na noc, ale pewnie się obudzi w nocy... biedactwo... :-:)-:)-( pierwszy raz ma gorączkę:-(

reklama
Dobranoc lasencje
pchły na noc a karaluchy pod poduchy hihihi
oby nocka mineła spokojnie i przespanie sobie i wam tego zycze

dzień dobry Kochane:-):-):-):-):-):-)

Oj jeszcze nie czytałam co tamu Was ale postaram sie to nadrobić:tak:

U nas fajnie....zreszta co innego mozna napisać mając w domu wesołego szkraba;-)

Jeżeli sa jeszcze jakieś chorowitki to zyczę im duuuuuużo zdrówka:tak:Trzymajcie się!

Miłego dnia i przede wszystkim usmiechu na buziach:-):-):-):-):-):-)
papa:-):-):-):-):-)

Hej dziewczynki!:-):happy2:
Agula-Witam nową kolezankę:-). Ja ci powiem jak łukasz się oduczał ssania, choć ja wcale go nie chciałam tego oduczać. I tak nadal karmie dwa razy rano i przed snem,a wśrodku dnia jak go chcę nakarmić to drze się jakbym go torturowała. Jak wróciłam do pracy to odciągałam mleko swoje i dawałam mu w butelce. Tak się przyzwyczaił że teraz to mu wszystko jedno co pije, aby z butelki.

Przeczytałam coście wczoraj napisały, ale szczerze mówiąc nic nie rozumiem. Jakimś szyfrem pisałyście.:no: Może później przeczytam jeszcze raz.
Miłego dnia.:-)

Dzieńdoberek:-):-):-):-)

Mój brzdąc zerwał sie dzisiaj o 6.30:szok::szok::szok: A chciałam go przestawic na tylko jedną drzemkę w ciągu dnia:sorry2: ale jak on będzie tak wczesnie wstawał to nie mam szans:-( Łobuziak jeden:sorry2:

Kal.aga dziewczyny czasami majaczą i nie wiadomo o co im chodzi:-p Jak będziesz miała neta w domu i bedziesz pisac na bieżąco to pewnie tez zaczniesz majaczyc;-)

stefanka w ciążyyyyyyyy WOW, hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D

Marcel zaczyna raczkowac:szok::szok::szok: wogóle jest świetny:-D:-D:-D

reklama
No Sylwia gratulacje!!! Fajny widok, nie? taki mały raczkujacy bąbel;-)
Weroniczka jak tak Wasze samopoczucie?
:-)

Do góry