reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

uciekam i ja juz
Dodo30.gif
bo mi sie oczeta zamykaja same a moi mezczyzni juz dawno
Dodo51.gif

kachawawa olis tancerz pierwsza klasa a zakup na prawde w stu procentach udany

Dodo35.gif

Bisous27.gif

reklama
Ja tez jeszcze jestem, ale zaraz juz ide....:-D:sorry2:
Kacha- ale zarabiasty ten Twoj tancerzyk....:tak::tak: I jak mu juz wloski rosna....:tak::tak::-)

Mowicie ze z chlopami zle, ale bez chlopow jeszcze gorzej...? :confused: Hm, czy ja tam wiem, czy tak gorzej by bylo bez nich...?:confused::confused:

Heloł!!!

Kasia Oli zarąbisty... Ten miś to odtwarzacz do płyt? :sorry2: bo fajna sprawa... ;-)
No i włosinki prezesowi odrastają :-):tak:
Ja mam tą płytę "Bebe Lilly- moje pierwsze DVD" i Oliśkowi by się przydała bo tam ta mała śmiechowo tańcuje w różnych stylach :-D:-D:-D to by se razem densowali :-D:-D słodki jest :tak:

Iza nie obraziłam się o Elwisa :-D:-D:-D hehe...

Asia tak to jest z dziadami...

Ewedja a co to ma znaczyć? Przeczytałaś i nic do nas??? tylko buziaki? :sorry2::rofl2::-p

Viki na pewno takie wyniki jakoś się poprawia... ;-) Będzie dobrze :-):tak:

Obudziłam się dziś o 5.30 głodna jak wilk. Chyba poświadomość działa bo wczoraj wieczorem zrobiłam sałatkę jarzynową i aż mi się kichy skręcały i zjadłam:-p... :-Dmniaaam.... :-D:-D:-DJula też już nie śpi, ogląda Poko i przyjaciele ;-)

Miłego dnia :-):-):-)

dzien dobry!!!:-)

Paula ty obzartuszku...hehe....ja obudzilam sie przed 7 i to taka glodna....zapomnialam wczoraj o kolacji.....:-D

Milego dnia baby i babeczki:-):-):-)

Smiley-IPB-283.gif

reklama
dzień dobry
jak Wam nocka minęła?
my już od 5;30 na nogach..............:baffled:
muszę pralkę odpalić żeby poschło-bo zacznę pakowanie niedługo.
Kata-dzięki
Joanna-strasznie mu się to podoba-głupawkę ma przy tym niezłą-papuguje i papuguje-nawet efekty breac-danca są-to jego stanie na głowie też w tańcu się udziela-ale on to sam już od siebie dodał-tylko że ja go już wtedy nie naśladuje:-D:-D:-D
Ewedja-dzięki za serducho
Kacha-Olisiński rewelacja!!!Kuba jak zobaczył misia to od razu yyyyyyyyyyyy-i bujasł się razem z Olim:tak::-)
Dota-miłego dnia:tak:;-)
Paula-tobie też miłego:tak:
Aga-co u Was?

Do góry