reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

koleznka pozegnana :crazy:, nawet z honorem odejsc nie umiala bo naczelnik jak ja zegnal (nasz byly kierownik przez wiele lat teraz naczelnik us) i mowil dobre rzeczy o niej to mu przerywala i dopowiadala pierdoly typu ze teraz sie na mlodych stawia .... :crazy:, glupia, poszla i niech spada. A tak ja lubilam a ona tak sie teraz zmienila ze jej nie poznaje, trudni widac taka jej prawdziwa natura :baffled::baffled:

Viki wspolczuje, biedny Pablus, to napewno po scepieniu bo to po kilku dniach ,moze wyskozyc, zdrowka dla syneczka :tak:

Asia oby juz ten kaszelek minal, moze po zimie Filipek bedzie mniej chorowal :tak:. A i korzystaj z wolnego weekendu :-) i dobrej oceny ze sprawdzania zycze :tak:

Iza ja tez lubie jak jest cieplo, az chce sie zyc :tak:

Paula to chodz i do mnie, mam kilkanascie okien do umycia :crazy::crazy:

Anetka zdrowka dla Madziuni :tak::tak:

Diankus jaka towarzyska ta Twoja Nelcia :-D:-D

Aga powodzenia w sprzataniu :tak::tak: i milego urlopu :tak::tak:

Dotka fajowa fotka, ja mam ochote do zoo pojechac :tak: i brawo dla Krzysiaczka :tak:, Kuba juz biega po domu a dopiero zaczal chodzic wiec juz z gorki

Kata tralalala :-D:-D Ty nasz zajączku

Alex wspolczuje :no::no: tez bym sie wsciekla :angry:.

Weroniczka wspolczuje, dobrze ze Cie intuicja nie zawiodla :tak::tak: brawo :tak:

Grzechotka ja nie umiem nic na allegro wystawic wiec nie pomoge :no:

Kasia zdrowka dla Kubusia :tak::tak:, u nas gruszka odpada walczymy z frida niesety na sile, ja trzymama mu glowe R wyciaga a Kuba placze ;-);-)

Stefanka brawo dla Gajunii, teraz juz pojdzie, Kuba kilka dni chodzil a teraz juz biega, tylko na dworze gorzej bo ciagle sie przewraca bo nie patrzy pod nogi i musze go za reke jeszcze prowadzac

Joanna, Pryzybelka, Elcia, Monia i inne osoby nie wymienione cmok cmok cmok :-)
nie wiem kogo pominelam

ooooo jutrzenka- chyba notatki robiłaś;-):-D ta twoja eks koleżanka to chyba zapomniała że sama kiedyś była młoda:sorry:
asia- no to trzymam kciuki żeby było po twojej myśli:tak::tak::tak:
kasiamaj - zdróweczka dla Kubusia:tak:
dotaka, stefanka- gratki dla dzieciaczków, niedługo będziecie za nimi biegać:tak::tak::tak:
stefanka- dobre są te zdjęcia:-D:-D:-D:-D

maluch mój już sobie śpi a ja się relaksuję, powiedziałabym że jutro nie muszę rano wstawać ale mały mi nie odpuści:sorry: i pewnie od 5.30 może 6 będę na nogach:angry:
mam problem z Łukaszem - dostał odparzenia na siusiaku, próbowałam już przemywania rumiankiem, kąpieli w mące ziemniaczanej, sudocremu (ale tak tylko ciut) niby jest lekka poprawa ale nadal jest zaczerwieniony. Na szczęście nie jest spuchnięty.

reklama
Do góry