kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
stefanka- ty nie zganiaj na starość, bo chyba taka stara nie jesteś skoro idziesz taplać sie w deszczu;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Może wieczorem na chwilkę wpadnę i napiszę co u nas słychać.

rozcięłam sobie łeb i nie wiem co miałam napisać 

.

....do tego jeszcze święta
współczuje przezyc, ale dobrze ze wszystko jest ok

. Co do prezentu dla Damiana to rozumiem Twoj bol, moja siostra ma 3 synow, najmlodszy bedzie mial w pazdzierniku 7 najstarszy 13 i juz dawno mamy problem co im kupowac 

. Ja juz sie rozgladam i szukam czegos bo nie chce zostawic na ostatnio chwile wszystkiego. 

, juz mam motyle w brzuchu, nie znosze tego 

-podjechałam pod market żeby zakupy zrobić wypięłam Kubę z fotelika i postawiłam przed samochodem-brałam torebkę z przedniego siedzenia w tym momecie nadjechał samochód i chciałam Kubę za rękę złapać prostując się przydudniłam w róg drzwi...zaraz dziura i krew ciurkiem..........
-może reszta dziewczyn ma jakieś pomysły ciekawe??? co by można było tym naszym szkrabom pokupować