reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!!!

Uwolniłam się od potworków godzinkę temu... ufff...

I jakoś się nie mogę odnaleźć... Powinnam dostać wczoraj @ i ??? gdzie ona? zapomniała o mnie? :-( ehhh.. popsuła mi humor... :wściekła/y:

reklama
Alex dzięki wielkie, a Ty kiedy?? ;-):-p
Stefcia bry :-)
Paula walnij sobie drina na odstresowanie to i @ się pojawi ;-):-)
Kurcze obżarłam się jak świnia, mam tradycyjnie mega zgagę, Jessi urządza sobie imrezę w brzuchu, a Oliś tradycyjnie sprowadza wszystkie swoje zabawki do parteru i tradycyjnie poodpalał wszystkie grające "sprzęciory" i tańcuje :-D

Smutno mi bo włąśnie się dowiedziałam że jeden z najbliższych naszych kuzynów (świetny kumpel) zginął dziś rano w wypadku samochodowym. Jeszcze nie wiem jak to się stało bo mąż tylko zadzwonił mi o tym powiedzieć ale dlugo nie wraca. Pewnie siedzi w aucie i jest w szoku bo to był jego przyjaciel. Prawie jak brat bo razem sięwychowywali:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Weroniczko bardzo, bardzo mi przykro :-(
Dla Twojego Kuzyna:
2827d1233683485-dla-babci-znicz1.jpg

Kaśka-dzięki za pomoc odnośnie butków :-D
flec0029.gif
jednym słowem dzieciaki rządzą :-D:tak:
Alex-buziaczki.
Stefanka-bry bry....coś się tak rozpisała....:-):-p
Paula-oby @ -wróciła.
Weroniczko-przykre co piszesz....rozumiem co przeżywasz.
ja mam podobną sytuację-tylko że ja swoich kuzynów nie znam bardziej ich rodziców pamiętam.
jeden został pochowany w niedzielę-w środku tygodnia wracał z pracy jak była taka pogoda co tak śnieg padał i wypadł z zakrętu-owinął się na drzewie.zginął na miejscu młody chłopak ponad 20 lat.
drugi z kuzynów leży na intensywnej...jechał z kolegami w 5 tico na dyskotekę,siedział w środku...(a w tico brak środkowych pasów) uderzył w nich mój kolega... to tico dachowało kilka razy...po przewróceniu kręciło sie na jezdni..
temu mojemu koledze nic nie jest tylko auto do kasacji ma bo walnął w nich przodem w ich bok. tamta 4 w wielkim szoku!!! a mój kuzyn nie zapięty...w bagażniku tego ticusia się znalazł.....(gdzie ciężko w to uwierzyć ) bo tico prawie nie ma bagażnika.nie wiadomo co z nim będzie???
zapalam światełko dla Twojego kuzyna
[*]

chyba sobie dziś kolor czupryny zmienię ???

dzien dobry

Weroniczka bardzo mi przykro
[*]

i dzis tylko zdrowka pozycze chorowitkom i tyle ode mnie bo nie mam czasu poczytac a wczoraj juz nie dalam rady.

milego dnia paaaa

hej
nie wyspałam się :-(
Kuba budził się często w nocy
nie wiem -tak jakby był wyspany...siadał w łóżku i patrzył się jak my śpimy.
Jutrzenko-dzień dobry.
Aga-a co to za deprecha?????
Stefanko-:-p zrobiłam...się na hebanową czerń :-p

dużo zdrówka dla wszystkich
miłego dnia.

reklama
weronika przykro mi

u nas tez kiepska noc...paweł obudzil sie okolo 24 z krzykiem, siedzial i plakał...nie chcial sie nawet polozyc ..jakby sie bał. polozylam sie na sofie obok..tylko wtedy paweł tez sie kladł, jak wiedzial ze jestem obok...ale jak chciałam wstac to wystarczylo ze sie ruszylam i mlody juz na baczność i ryczał..

w koncu wzielam go do siebie do lozka, ale nocka i tak byla koszmarna, co sie ruszylam to mlody od razu siedzial bo chyba bał sie ze wstaje...

do tego wieczorem zaczeła mnie glowa boleć no i rano bez zmian..wstałam z takim bólem ze ledwo funkcjonuje...
zauwazyłam ze moje migreny są zwiazane z @ i atakują mnie na kilka dni przed ...przerąbane bo ostatnio bolała mnie glowa 4 dni non stop...kłądłam sie z bolem i wstawałam...

koszmar....do tego Paweł marudzi...

Do góry