reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
zdrówka dla wszystkich chorowitków ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,(o Kuba się wtrącił)
wytrwałości mamusiom wszystkich małych terrorystów (łącznie ze mną):zawstydzona/y:

dziś noc u nas ok.tylko piciu musiało być 2 razy nalewane.:dry:

zmykamy coś zjeść.

reklama
witam

mam chwile czasu przed praca jeszcze więc wam napisze co tu sie u nas dzieje no więc
kuba juz w pieluchy nie robi i w domu i w żłobku jest bez pieluszek tylko do spania zakładam czasem popuści ale rzadko a tak to ładnie woła już że chce zaczął troche więcej mówić dużo nowych słow sie pojawiło i jakies zaczatki zdań chce to nie chce tego choć tu itp ostatnio tylko zaczeły sie awantury o spanie nie chce chodzic spać godz 9 wieczorem a on wyje itzryma drzwi siłuje sie ucieka żeby tylko spać nie iść :-D
no i kolacje już normalne je kanapkę albo cos na ciepło nie chce juz kaszy jeść przed snem w sumie dobrze bo zeby już ma wszystkie więc można spokojnie przes spaniem myć no i rano myjemy po sniadaniu a potem idzie grzecznie do żłobka . W żłobku tez nie ma problemu bawi sie ładnie lubi tam chodzić :-D:-D

a u mnie no cóż pracy teaz od groma dostałam prace w gimnazjum państowym nie chiałam gimnazjum ale cóż jest ciężko a nawet bardzo cieżko nerwy mam w strzepkach bez tych bandytów jawna agresja hamstwo arogancja brak słów czasem
no i mam dodatkowo w prywatnej szkole i w firmach zajecia więc czasem wychodze rano i wracam dopiero o 19 padnięta jestem nawet w soboty mam zajecia tak więc widzicie praca praca praca. Na szczescie tak sobie to jakos ułożyłam że wtorki i czwartki kończe wcześniej bo o 14-15 więc mam troche czasu dla kuby :-D:-D a poza tym to tez wszystko gra tylko tego czasu mało :confused:

wybaczcie ze nie czytam tego milarda stron ale po prostu nie mam juz na to czasu ale bede was śledzic teraz regularnie więc bede na bierzaco
buziaki

A ze mną coraz gorzej :eek: Czuję jak bym jakąś gulę miała między gardłem a klatką piersiową :eek::shocked2: Koszmarny, gęsty katar i suchy kaszel... :eek: ło matko...

Jeszcze jak na złość dzieci nie dają odpocząć... :no:

Chyba pójdę dziś na dyżur do lekarza... Niestety do 17.20 siedzę z terrorystkami więc do przychodni się nie załapię... :no:
Zobaczę jak coś to jutro rano się zapiszę na popołudnie do przychodni... :dry:

Stefcia no pokaż ten swój zakup :tak::-) I od kiedy chodzisz na obcasach? I to takich??? :szok: Przecież Ty i tak wysoka jesteś... :shocked2:;-)
Chyba chcesz doprowadzić J do kompleksu niższości :-D

Grzechotniczko witaj! Miło że wróciłaś Kobieto pracy :-) Fajnie że Kubuś już odpieluszkowany, no i że do żłobka się przekonał ;-)

Zdrówka dla dzieciaczków!!!:tak:

Mam nadzieję że moje gangreny nic nie załapią.
Dla Julki wczoraj zakupiłam Multi Sanostol.

Ostatnia edycja:
hej

ja dziś krótko: młoda z babcią (niedługo wróci) a sama wypuściłam się na obchód po pobliskich sklepach
kupiłam młodej nowy kolorowy znikopis z pieczątkami i farbki do malowania palcami
a w ogóle to chyba ją dzisiaj drzemnę bo mi wcześnie wstała rano...

elcia ja zamrażam bigos w plastikowych pojemnikach
anetka ty już miałaś wyniki? :sorry2:
paula zdrówka bidulo!
grzechotka łelkam :-)

no i ja wpadłam na chwilkę
byliśmy dziś na zakupach-kurcze mało mi łba nie urwało-taki wicher!!! i zimno jak w lodówce!!!

kurcze ale miałam dziś zdarzenie-podjechałam pod sklep-przed ktorym jest parking-wyciągałam wózek z bagażnika i zamykałam klapę-za chwilkę się odwracam a wózek jedzie przez ulicę!!!!:szok::szok::szok:nie wiem jak to się stało-bo było płasko dobrze ze nic nie jechało!!!!-rany-i dobrze że tam Kuby nie było.

co tam miałam Wam odp.
Grzechotko-witaj-super że zaglądasz do nas,fajnie że Kuba zaklimatyzował się w żłobku.
Elcia-u nas tez tak zimno.brrrrrrr.
Jutrzenko-jak brzuch???dziś lepiej???
Kata-widziałaś ofertę biedrony...fajne rzeczy mają być.
miałam ciebie zapytać czy kupowałaś w stonce taki płyn do czyszczenia coś na zasadzie AJAX???-"clir"czy jak mu tam???-nie wiem czy dobry???
Paula-zdrowiej Kobito!!!-oby gula Ci przeszła!!!

idę bo chłop z roboty wrócił i obiadu sie domaga :szok::dry:
Kuba śpi -to zje pózniej.

Hej Dziołszki :-) Powoli zaczynam nie wyrabiać, kurcze od wczoraj tak mnie kłuje po lewej stronie podbrzusza, że aż się ruszać boję :-( Jeszcze jak na złość Młoda się po lewej stronie położyła i zasuwa mi kopniaki w to bolące miejsce. A Oliś nie ułatwia mi życia, bo chce, żeby Go na rączkach nosić i przytulać :sorry2:
Miłego dzionka Dziewczynki :-)

Dzięki... poleżałabym, ehh... Jula poi Amelkę. Pomocnik mały... :-)

No Kasia ja oglądałam ulotkę biedronki tą z zabawkami. Fajny aparacik Kodaka będzie i nie drogi... Pomyślę nad nim bo mój odmówił posłuszeństwa... :eek::wściekła/y:
Dużo rzeczy się co jakiś czas powtarza...

Kacha może przejdź się do lekarza jak tak Cię trzyma to kłucie...

Wiecie że moja Julka obgryza paznokcie?!?!?!?! :szok::szok::szok:
Nikt z nas tego nie robi żeby mogła widzieć... :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam.
Napiszę tylko co u nas i uciekam bo jak D zaraz wróci z pracy i zobaczy mnie przed komp to się wścieknie. Ostatnio jakiś wrażliwy się zrobił....A może raczej zazdrosny??
Poczytałam Was wszystkie ale niestety nie mogę każdej z osobna odpisać. Wybaczycie??!! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssss.

Grzechotka WITAJ i szczerze mówiąc zazdroszczę Ci takiego aniołka w domu, bo u nas ostatnio to trochę nie tak jak powinno. Tak jak pisała Kasiamaj - koszmar z ubieraniem itp, itd....
Kasiu nie zazdroszczę z Olisiem, ale dzielna babka jesteś to dasz radę, a o małą się nie martw podobno drugi brzdąc to totalne przeciwieństwo pierwszego.

U nas już lepiej. ALex dostał antybiotyk bo się okazało że temp ma od ucha. Dostał zapalenia ucha zewnętrznego ale na szczęście już lepiej. Wczoraj rano miał 36,1 ale po południu już była norma i tak się utrzymuje.
Wczoraj cały dzień szalał i nie poszedł na drzemkę, i jak wieczorem zasnął o 19,30 to wstał dziś o 9,20. a później jeszcze nie chciał z łóżka wyleźć, miałam z nim jechać do kontroli to dopiero jak zadzwoniłam do mojej mamy i ta mu powiedziała że musi szybko do niej przyjechać bo ma dla niego dźwig i koparę to się ruszył i tylko słyszałam mama sibko sibko (szybko) bum bum baba dzik pałaka (mam szybko jechać bo babcia ma dźwik i koparę). I nie chciał w ogóle spać jak wróciliśmy i dopiero 15,40 zasnął. Szykuje się ciężka nocka.

TO tyle zdróweczka dla wszystkich i aby wszystkie boleści sobie poszły.
PAPA

Do góry