reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka nie wiem co to wiedźma ple ple i dlatego już się boję:eek:
Apropos(czy jak to tam się pisze:-p) przyjęc urodzinowych i menu zagadałam na wątku "pierwsze urodzinki" ale nikt nie raczył odpowiedziec:-((i znów brakuje mi tu płaczącej emoty:wściekła/y:)

Kata hehe dobre z tą kosmetyczką:-D ja też mam, nawet kilka:-D

reklama
Dzień dobry.
O nas jak zwykle nikt nie pyta :-( ale co tam już się przyzwyczaiłam. ;-)
Co Wam napisać?? Nie mam nawet czasu żeby poczytać co się dzieje. U nas straszny ruch. Lokal załatwiony. Sypialnia dojechała - w trakcie składania jest. Alex zdrowy. @ przybyła i brzuch boli. Nie mam czasu aby napić się kawy, ale myślę że jak wreszcie wszystko pozałatwiam to na spokojnie do Was wrócę - oczywiście jak ktoś będzie tęsknił :-:)-(. Teraz tylko dokumenty powypełniać, do UP zatransportować no i czekać na decyzję - całe30 dni. Będzie stres...
TO tyle.

Wszystkim miłego i spokojnego dnia.

Baśka Ty też o nas nie pytasz :-p wpadasz i wypadasz :-p
A tak poważnie to oby plany udało się pomyślnie zrealizować!

Stefanka zabierz mnie ze sobą... :-) a co będziesz robiła?

Sylwia już lecę na wątek urodzinkowy...

Kata Kiedy myślisz wrócić do męża na noce?:cool2::-D Skoro łóżeczko sprzedajesz to znaczy że Kinia w ogóle nie śpi w nim?

Aga to Ci się udało... 100zł w kieszeni... ;-):-)

Zjadłam kopytka może ktoś chce? ;-)

kata moja koncepcja na tort ( bo przeciez nie na torta ) jeszcze nie jest pelna ale mam juz pewne planyy. mysle ze bedzie z trzech biszkotow i 2 kremow tylko jeszcze nie wiem jakich...moze czekoladowo-smietankowy ?? zastanawiam sie tez nad ksztaltem, czy robic okragly czy prostokatny.
paula to chodzz bo wlasnie wychodze :)

basia- powodzenia w rozkręcaniu interesu:tak::tak:
paula- narazie się udało, mam nadzieję że już będzie ok:sorry: zobaczymy jak mi się będzie jechać do domu:sorry:
stefanka- jak po kosmetyczce? (pewnie i tak nie zauważysz pytania:sorry:)
kata- to fajny dzień miałaś, a co tobie zrobiła kosmetyczka?

a ja bym poszła do fryzjera ale nie mam kiedy:sorry:
zraz się składam i jadę d domu. Trzymajcie kciuki żeby mi nic nie szarpało:unsure::unsure:

O nas jak zwykle nikt nie pyta :-(

A czy o kogoś innego ktoś pyta??? Zauważyłaś żeby ktoś pytał o mnie na przykład jak nie ma mnie kilka dni albo o Elcię, Grzechotkę, Weroniczkę, Kachę i wszystkie inne:sorry:

Paula u mnie właśnie piecze się "Twoja" zebra, jak nie wyjdzie to będzie Twoja wina:-p:-D Tylko oczywiście Sylwia.m ma problemy z proporcjami i źle podzieliła połówki i miała za dużo czekoladowej części:wściekła/y:

Właśnie stoczyłam kolejną walkę z Marcelem o obiad, jak zwykle wyszło na jego:wściekła/y: Tracę cierpliwosc i obawiam się że niedługo mnie poniesie:-(

baśka no to wszystko idzie ku dobremu :tak: oby tak dalej!
paula ja nie zaniedbuję męża ;-) kinia nigdy nie spała w łóżeczku :-( muszę słyszeć jak oddycha :-( kurna schizy mam normalnie ale co zrobię jak się tego boję :-(
a kopytka poproszę bo uwielbiam! :-)
stefanka czyli nic specjalnego :-p:-D gdzie ty znowu biegniesz, idziesz czy lecisz?
aga to daj znać czy dojechałaś ;-) a ta kosmetyczka to była aluzja do postu stefy
oj sylwunia sylwunia a powiadają, że połowy są równe :-D

młoda mi zasnęła
cisza...
choć nie, za oknem gruz wywożą z placu budowy :sorry:

Sylwia generalnie do tego ciasta polecają wodę gazowaną, niektórzy dają oranżadę, napój gazowany np. pomarańczowy dla aromatu...
Ja dałam zwykłą wodę bo innej nie miałam... wyjdzie na pewno ;-) :tak:

reklama
Hello Kobietki, u nas choroby ciąg dalszy :-( Non stop z Olisiem kichamy, prychamy i pociągamy nosem i końca nie widać :-( Nic mi się normalnie nie chce, na dodatek pogoda do bani i działa na mnie wyjątkowo depresyjnie :-( Miłego dzionka Wam życzę :tak:

Do góry