reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

niee no dziewczynyy krzydla by mi nie wystarczylo dla wszystkich :)) przytulimy sie jutro !!
alex a ty jak chcesz, bo ja nie wiedzialam ze tak bardzo chcesz!! to nastepnym rano cie na zywo przytule hehhehe o ile wrocisz hhe
asia ja mam nadzieje ze jutro tez bedziemy mieli wolne :))

reklama
hej hej hej
jeny ale pyszna pomidorówke ugotowałam:)) i pyszny obiad miałam i teraz sama se pije winko:)))
STEFA a mnie nie uwzgledniłas:((((

Dobry na wieczór.
Ja dziś tylko tak na prędko, bo padam ale za to z ogromną prośbą.

PROSZĘ o POMOC DLA KUZYNKI MOJEGO D.
WSZYSTKO OPISANE NA ZDJĘCIU. JEŚLI KTÓRAŚ MA JESZCZE JAKIEŚ PYTANIA TO PROSZĘ PYTAJCIE. JEST TEŻ MOŻLIWOŚĆ PRZEKAZANIA 1% Z ROCZNEGO ROZLICZENIA PIT.
JEŚLI MOŻECIE ROZEŚLIJCIE TĘ INFORMACJĘ PO ZNAJOMYCH. LICZY SIĘ KAŻDY GROSZ, A W DOMU SIĘ NIE PRZELEWA.

ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO WIECZORKU.
BUZIAKI

Załączniki

• OLA.jpg
    OLA.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 30
ejo
wieczorkowo

co porabiacie babolce jedne???? :-p:-D
fordzia przeszła przegląd-pomyślnie tylko coś z żarówką było nie tak że waliła tym z naprzeciwka prosto w gały :szok::sorry2::-p-ale już jest ok.
moje chłopy sie usypiają a ja zaraz pęknę....sie najadłam jak świnia....
głupia idiotka ze mnie -tak wsuwać na noc....

Stefcia-no...fajnie wyglądam...:-D:-p
Kacha-nie odjechałaś jeszcze???-ja To z Ciebie nie mogę-wariatko:-D:-D:-D-a czemu do soboty nie???jakiś termin sama Jesssi ustaliłaś???
Sylwia-ale jaka wartość z tego sniadania......
Asiu-ale wiesz -brak mi tego tulania
Jutrzenko-heheheheheheheheheheheheheheheheheheehehehehehehhehehehehehee
Kaśki Ci sie poknociły :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p-ja nie Kata :-D:-D:-D
a co do wyników-to masz tam coś podkreślone??? i chyba powinny być podane normy z boku.

A Wy jak zwykle z kurami spać chodzicie;-) Tylko jak zwykle Stefanka się ukrywa ;-):-p:-D
Hihihihihi, a ja dzisiaj nie rodzę, nie mogę, taksówki albo w ogóle nie przyjeżdżają, albo trzeba na nie nawet ponad godzinę czekać, więc dzielnie zaciskam nogi do soboty:-) Wcześniej urodzić nie mogę, bo w sobotę Młoda będzie już donoszona i może wyjdę po kilku godzinach, bo nie wyobrażam sobie jakbym mogła Olisia na dłużej zostawić. Jak o tym myślę to już mi się ryczeć chce :sorry2: A pomyśleć, że tak na niego narzekam ;-):-p:-D

Hello!
Pare dni mnie nie bylo, a widze ze bb kwitnie i nie wiem kiedy to doczytam....
Nie chce smecic tylko sie usprawiedliwie, ze nasza cala trojeczke jakies chorobsko zmoglo i tak sobie dogorywamy (na szczescie Kaya w najlepszym stanie)... W kazdym razie oprocz przeziebienia dobija nas siedzenie w domu i brak kontaktu z otoczeniem:baffled:
Ide sie dalej kurowac i mlodej towarzystwa dotrzymac, bo bidula taka biedna jak nie ma sie do kogo odezwac, a my z R to juz zadne atrakcje....;-)

Bo Ty jesteś jak przyczajony tygrys, ukryty smok :-p:-D
Odezwała się ta, która nigdy się nie ukrywa :cool2::-D
Ech rozszalało mi się dziecko, zaraz chyba łóżeczko w kosmos wysadzi, a jak wchodzę do niego to siada i się do mnie szczerzy pokazując te swoje śnieżnobiałe zębole :-)

reklama
Dzień dobry!!

Kto rano wstaje, ten...jest niewyspany,ech... Wykończy mnie ten Filip.
Kacha podziwiam Cię... Twardzielka jesteś, że tak dajesz radę długo siedzieć w nocy. A rano o której się Oliś budzi?
Miłej packi dla wszystkich. Dziś znów zapowiadali atak śniegu.
A Filip ma brzydki kaszel. Jaki syrop polecacie?

Do góry