reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo babochy

jak tam pijaczki, wstaly???:-D:-D:-D

Stefcia fajne masz buciki w kropczeki :-p:-p:-p, w sumie dziwne te Wilczeta, Stefcia w balerinkach a Elcia w kozakach :-D:-D. Ale Weroniczka to troche przesadzila, prawie Paula za soba pociagnela na dno :szok::szok::szok:. Ojj nie ladnie :no::no:.

Kata z tego co ja tez sie ciutek orientuje to OB norma jest jednocyfrowa ale czytam ze u dzieci jest zawsze wieksze. A np leukocyty ponizej normy to czytalam ze moga swiadczyc o przebytej infekcji wirusowej. A kuba mial badanie w poniedzialek a w czwartek w poprzednim tygodniu mial stwierdzone wirusowe zapalenie oskrzeli. Moze stad troche zachwine wyniki.

Kasia ja dzis w domku siedze :tak:, pisalam wczoraj ale widac nie czytasz moich postow :-p:-p:-D:-D:-D

Aga fajnie ze maz zadowolony z pracy :tak: i pewnie finansowo Wam latwiej co??

a co do lozka w sypialni to tez mam 180/200. Materac mam dzielony bo lozkojest z pojemnikiem na posciel i podnosi sie materac z dwoch stron. Duze lozko to podstawa, pomijam korzysci przy kotlowaniu :-D ale przy spaniu we 3 bezcenne :-D. Kuba przez ta chorobe w swieta nauczyl sie spac z nami :wściekła/y:, w ocy sie budzi i chce do nas :sorry2::sorry2:. A posciel mamy 200/220 i kladziemy w poprzek zeby byla wieksza bo 200 z dlugosci jest wystarczajaco :-D:-D

Viki halo !!!!! dalej maz za Toba chodzi :-D:-D:-D, kurde to teraz do marca nie bedziesz z nami gadac :confused:

i tyle narazie bo kuba sie na kolana wpakowal :sorry2:

jutrzenka ja tez mam dzis wolne myslisz ze to przypadek ???
magdalenka ja juz sie nawet zaszylam zeby nie pic ale w tym towarzystwie nie mam szans!!
weroniczka masz moje gadu ??

Witam z bólem czachy;-):-D

Weroniczka
a ile Ty masz nóżek jak nie dwie?:confused::-D Zresztą zostawiłam Wam cały zapas z piwnicy. Ja długo nie piłam i ma słaby łeb:zawstydzona/y:
Będę musiała pocwiczyc przed zlotem żeby dogonic Jutrzenkę....a będzie ciężko:-p

Kacha ale ja Ci zazdroszczę......pamiętam jak sama się wściekałam czekając na poród a teraz znów chciałabym oczekiwac;-)

Na łóżku 180/200 to my spokojnie nawet we czwórkę się mieścimy:tak: Tylko wytłumaczcie mi jedno:confused: Skoro Marcel na swoim łóżku potrafi spac normalnie (wzdłuż łóżka) to dlaczego u nas zawsze śpi w poprzek:szok::-D i to zawsze na poduszkach:-D

Zaraz spadam do koleżanki na zlot czarownic:tak: Będzie nas około 10 plus dzieciaki:szok::szok:

sylwia- Łukasz to nawet w łóżeczku swoim potrafi spać na poduszce zwinięty w kłębek:-D:-D:-D udanego zlotu
kasiamaj- poprawiam się - cześć:-) ja dziś jak wrócę to też musze pralkę załadować. A co się będzie lenić nie:-D:-D
weroniczka- ja też mam drożdżówkę na drugie śniadanie - mogę ci ją oddać:tak::tak::tak:
dota- no pewnie że się cieszą:-):-)
jutrzenka- ja tez się cieszę że jest zadowolony, mówi że to jest lepsze od pracy na drodze i poza tym nie ma nikogo nad sobą zaczyna kiedy che i kończy kiedy che aby wyrobić tą normę. No iz kasa też fajnie bo umowa mu się skończyła a zasiłku dla bezrobotnych by nie dostał. No i jest jeszcze jeden plus- schudnie bo mocno mu brzuch urósł;-):-D:-D
stefanka- skąd ty bierzesz takie obrazki?:-D:-D
magdalenka- hej:-)

to jak radzicie jeden materac duży czy dwa po 90?

a co do lozka w sypialni to tez mam 180/200. Materac mam dzielony bo lozkojest z pojemnikiem na posciel i podnosi sie materac z dwoch stron. Duze lozko to podstawa, pomijam korzysci przy kotlowaniu :-D ale przy spaniu we 3 bezcenne :-D. Kuba przez ta chorobe w swieta nauczyl sie spac z nami :wściekła/y:, w ocy sie budzi i chce do nas :sorry2::sorry2:. A posciel mamy 200/220 i kladziemy w poprzek zeby byla wieksza bo 200 z dlugosci jest wystarczajaco :-D:-D

u nas jest 140 x 220 i w trójke wygląda to tak, że Wiktor odpycha się od ściany i podobnie jak Marcel śpi w poprzek, ja zgnieciona między dwoma materacami a K. prawie nad ziemia wisi i tak sie nawet wysypiamy ;-)

Na łóżku 180/200 to my spokojnie nawet we czwórkę się mieścimy:tak: Tylko wytłumaczcie mi jedno:confused: Skoro Marcel na swoim łóżku potrafi spac normalnie (wzdłuż łóżka) to dlaczego u nas zawsze śpi w poprzek:szok::-D i to zawsze na poduszkach:-D

wie chlopak co dobre :tak:

i my wstalismy...dzis piatek,pewnie pracusie sie cieszą:tak:

Baaaaaaardzo!

Stefanka a co tam jakas wszywka dla Ciebie

Kal.aga hej hej :-D (ps. i bardzo sie cieszę ze M. dostał pracę i zadowolony!)

Ostatnia edycja:
reklama
u ns nie mamy problemu bo lozko king size a G w srodku lub na mnie :))
kurcze musze ktoregos dnia przypomniec sobie jak sie wrzuca suwaczki i zdjecia bo jakos lyso wygladam !!

Do góry