stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-)
Chcialoby sie miec pamiatke z udzialu dziecka w czyms, nie?
Będzie ok!
ale nie dopytywał dlaczego nie byliśmy uff.
padam padam. Pewnie twoim uczniom też jest szkoda że tak często cię nie ma bo z pewnością jesteś fajną sorką;-)aha musze pomyśleć o tym actimelu bo znów problem Łukasza powrócił

ciepła herbata w kubek -termofor pod rękę i zaraz Ci przejdzie.
a co konie za płotem mu nie starczają???

-jak tam sprawuje się???

i jeszcze miał pretensje że go wołają i coś mu pokazują 

-jak go zobaczyła mto myslałam że padnę spodnie na pół tyłka...koszula-rękawy po odpinane ręce w kieszeni...jak taki luzak zbój 
dzieci stoją w szeregu spiewają piosenki a Kuba rozgląda sie na boki tylko co jakiś czas włącza sie do przedstawienia...i smiesznie pokazuje...a tak łapska w kieszeni i to spojrzenie ...co by tu odpalić...
-J nagrywał -muszę sobie puscić i zobaczyć tego naszego ancymona.najbardziej był zadowolony jak dostał dyplom przedszkolaka.

-poszukuję czegoś z MJ np.koszulki (kubek mu już kiedyś kupiłam) chcę mu na prezent gwiazdkowy kupić bo oni Kubie też coś zawsze kupią-a Paweł jest za duży już na jakieś samochodziki tym bardziej że zainteresowania ma bardziej wygórowane niż na 8 latka.