• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Odpukać ja jeszcze zgagi nie miałam. Ale od paru ładnych dni bolą mnie oczy. Powieki. Nie wiem z czego, przed kompem w gruncie rzeczy za długo nie siedzę. Tyle co tu.

Ochh ja biletu na derby nie dostałam:wściekła/y:
Ale zabierałam juz dizdzię w brzuchu na mecze:-D
Spodobał jej się nawet nasz nowiuśki stadion:-):-)

hehehe, ja już dawno nie byłam na meczyku... no ale u nas to druga liga, więc nie ma na co patrzeć :-p pamiętam jak kiedyś, jako nastolatka, byłam zafascynowana Piotrkiem Protasiewiczem, rany boskie... a nogi miałam jak z waty jak dał mi buziaka w policzek i autograf :cool2:
to były czasy :-D

hahaha xD Dobre:-D
Ja np dumna jestem, że znam braci Jagusiów:-)
Osobiście bardzo miłe, sympatyczne i proste chłopaki:tak:
No i Wiesiek jeździ u nas od zawsze...to się nazywa przywiązanie do swoich:sorry:

reklama
Ja nadrobiłam,nawet nie myslalam ze tak szybko mi to pojdzie.
Cześć dziewczyny, wróciliśmy wczoraj z Cieszyna nad ranem - o 4. I pierwsze gdzie pojechaliśmy to pogotowie... :-( Znowu się potworzyły przestrzenie hipoechogenne w łożysku, znowu chwilowe krwawienie, strach i stres. Nie chciałam zostać w szpitalu, znowu mam Duphaston i No-spę 3x dziennie (cholera, nie uwolnię się od nich :-D) i całkowity zakaz chodzenia. Mój gin (akurat miał dyżur) lekko się uśmiechnął i powiedział, że moje łożysko przypomina ser szwajcarski :tak:
Z malutką dobrze wszystko (znowu nic nie znalazło się między nóżkami!!! albo się dobrze chowa, albo to 100% kobietka :-)), tylko boję się strasznie, że łożysko nie wytrzyma :no:

Wesele było super oryginalne! Zaślubiny w kościele ewangelickim (pierwszy raz w czymś takim uczestniczyłam wynajdując różnice między katolickim), później młoda para pojechała dorożką (w deszczu...) do restauracji, gdzie odbył się uroczysty obiad. Po 3 godzinach impreza przeniosła się do domu młodych.
Pan młody (jako, że jest strażakiem) wystąpił w mundurze strażackim (zamiast garnituru) a pani młoda w ludowym stroju szwajcarskim (rodzinne korzenie). No świetnie to wyglądało i jestem dla nich pełna podziwu, bo wszystko zaplanowali i opłacili sami, bez niczyjej pomocy. Pani młoda ma już elikatny brzuszek (4miesiąc ciąży), badania prenatalne póki co wychodzą badzo dobrze (ma 34 lata) - zatem tylko się cieszyć z ich szczęścia.

Lecę Was nadrabiać.

Kochana lez ile sie da bo to nie przelewki:-(:tak:mam nadzieje ze dasz rade,pociesz sie ze nie tylko ty masz zalecone lezenie:tak:co prawda ja ni8e musze non stop ale jednak mam wiecej odpoczywac.Mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej;-)

hej Piękne,

Ja właśnie wróciłam ze szpitala :-(:-(:-( Miałam skurcze nieregularne od rana a potem nagle sie to nasiliło - dosłownie co 2 minuty. No i pędem na izbe przyjęć. :-( Zbadali mnie, szyjka 4 cm twarda ale łożysko bardzo nisko. Dostałam zastrzyk z nospy, recepte na jakieś czopki i mam leżeć. Jutro wizyta u mojej ginki o 14 i zobaczymy co powie. :-(

Niezlego stracha mialas:-(oby sie nie powtarzalo.

Mea no mamy nadzieję, że baaaardzo mooocno :-D

ale mi się nudzi, idę jakiś horror obejrzeć, prawdopodobnie The Uninvited

YouTube - The Uninvited Movie Trailer (2009)

Tez uwielbiam horrory i thilery:tak:jak do tej pory to najbardziej mnie wciagla "Pila":tak:

ale Wy gnieciecie te wasze cycki... ja sprawdzam co jakiś czas i nic, ani jednej kropelki :eek:

Ja nawet nie sprawdzam i wogole mnie to nie ciekawi:no:narazie nie mam zadnych obiawów,zreszta w pierwszej ciazy dopiero po porodzie lecialo;-)

Ja chyba niedługo wskoczę w DD:wściekła/y: bo ciasno coś mi się robi w cyckonoszu:-D

Ja mam juz DD i ledwo sie mieszcze:tak:przeraza mnie jednak E wiec pogniote troche jeszcze te dydusie:-D

Doczytałam was dziewczyny to zaraz będę mogła w końcu iść spać!
Strasznie mi przykro że musicie leżeć ale czego się nie robi dla maleństwa! Ja nie wiem jak bym sobie poradziła w takiej sytuacji!
Małe dziecko , M w pracy a ja leżeć! Brrr....odpukać żeby do końca było dobrze!
A dziś dopiero dowiedziałam się czemu ta moja Hania taka zmierzła ostatnio!
Nie dość że 4 kły są w trakcie wychodzenia to jeszcze zaczęły się pojawiać najgorsze ostatnie 4 zęby!!! I to wszystko naraz!
Boże jak pomyślę że znów mnie to czeka od początku to aż mnie ściska
To dobranoc dziewczyny

Oj z zabkami jest róznie:tak:na szczescie ja nie mialam problemow z córcia:-)zabkowanie przeszlo wspaniale:tak:pozno zaczela bo pierwszego zabka miala dopiero na roczek:tak:potem szly nawet 3 na raz:tak:

kopciuszku kup migdaly i chrup do woli ... na zgage u mnie narazie dziala w 100% :)

Zebym to ja jeszcze lubiala:-(chyba mi nie przejda przez gardlo:no:

Dobra ja znikam,nie nacieszylam sie wiele kompem ale trzeba isc do łozeczka:tak:dobrej nocy;-)
Mam nadzieje ze jutro bede mogla z wami troche poplotkowac:-)ach ten mój komp:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry