• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Cześć Dziewczynki!
Nareszcie nadrobiłam zaległości poweekendowe, trochę się tego uzbierało. Niby mogłam wczoraj zasiąść, ale mieliśmy naszą małą uroczystość: dokładnie wczoraj obchodziliśmy 1 rocznicę ślubu. Nie przypuszczałam, że przyjdzie nam wznosić toast wiśniowym piccolo, ale było bardzo fajnie:)
mea no to rośnie Ci zgrabna córa!
Aśka gratuluję pomyślnych wieści z usg i ślicznego synka!
madziarena ja jeszcze nie znam płci, ale to dlatego, że nie chcę znać:)
maggie trzymajcie się dzielnie!
Cherie, luuźna dołączam do żużlówek:) Wciągnęłam w to nawet swojego Sławka:)
helcia81 kuruj się kochana i zdrowiej szybko!

reklama
Cześć Dziewczynki!
Nareszcie nadrobiłam zaległości poweekendowe, trochę się tego uzbierało. Niby mogłam wczoraj zasiąść, ale mieliśmy naszą małą uroczystość: dokładnie wczoraj obchodziliśmy 1 rocznicę ślubu. Nie przypuszczałam, że przyjdzie nam wznosić toast wiśniowym piccolo, ale było bardzo fajnie:)

no to gratulacje! też niedawno miałam pierwszą rocznicę :tak:

Na początku, zanim jeszcze się zalogowałam, podglądałam czasami co tu dziewczyny piszą. Ale odkąd sama zaczęłam pisać to uzależniłam się i mimo, że często nie mam czasu, to i tak zaglądnę na chwilę jak jem rano śniadanie:-D:-D:-D Zżyłam się z wami, hihihi:-D:-D:-D:-D

Na początku, zanim jeszcze się zalogowałam, podglądałam czasami co tu dziewczyny piszą. Ale odkąd sama zaczęłam pisać to uzależniłam się i mimo, że często nie mam czasu, to i tak zaglądnę na chwilę jak jem rano śniadanie:-D:-D:-D Zżyłam się z wami, hihihi:-D:-D:-D:-D

no... ja już bez Was i waszych brzuszków żyć nie mogę :laugh2: też się uzależniłam od forum, no ale w sumie co mam innego do roboty :-( ale wierzcie mi, wolałabym teraz chodzić po sklepach, albo chociaż wyjść z psem na spacer. a tak to tylko spacerek do kibelka i z powrotem...

reklama
helcia, Cherie dzięki:)
Uciekam oglądać Ostry dyżur. Do napisania później!
PS. Dziewczynki a u mnie już się zaczął 7 miesiąc, do porodu coraz bliżej:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry