• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

witam mamusie!
nie zdążę nadrobić zaległości nigdy chyba.

ja od dwóch dni zdycham, mam silne zawroty głowy, okropny szum w uszach, wymioty i ciśnienie 90/40! po kawie wzrosło do 96/55 ale za chwile znowu spadło. czuje sie koszmarnie jak nigdy.przez wiele lat mialam bardzo poważne problem z uchem jestem po dwóch operacjach i mam rąbnięty błędnik i właśnie takie zawroty napadowe. normalnie największemu wrogowi tego nie życzę. przy takim napadzie trzy-cztery dni zupełnie wycięte z życiorysu. często się pojawiały, ale nigdy tak silne jak w tej ciąży a to już 3 raz. i nie ma jak tego leczyć.
idę jutro do lekarza bo do tego wszystkiego jeszcze duszności mam i ból w mostku.
emerytka!

reklama
u mnie ludzie tak mają, że gdy widzą ciężarną, to myślą, że my wszystko zniesiemy, stałam ostatnio w mega kolejce z jedną bluzką i co? głupie baby w życiu Cię nie przepuszczą, bo po co, w końcu zostawiłam tę bluzkę i stwierdziłam, że wrócę jak będzie mniej ludzi. wróciłam po dwóch godzinach, kolejka trochę mniejsza no ale dalej stoję i zaczynam mieć dość, bo mała mnie po żebrach wali, ja prawie zwijam się z bólu... w końcu przepuściła mnie jedna para komentując, że zjadłam całego arbuza żeby mnie przepuszczono :szok:
idioci...

debile
ludzie zamiast Ci pomóc to czekają aż padniesz i będzie sensacja

debile

a ja wychodze z zalozenia ze w takiej sytuacji trzeba byc wrednym !! podchodzisz do kasy i walisz prosto z mostu zeby cie skasowala bo zle sie czujesz i musisz wyjsc !! ja wiem ze sie czlowiek wtedy naslucha ale kij z tym !! do jasnej cholery w cizy nie chodzi sie wiecznie i jak mozna sobie pozwolic to cemu nie !! ja ostatnio narobil;am szumu w tesco bo kolejki byly zarabiste ale zadna kasa pierwszenstwa nie dzialala i poszlam do punktu obslugi zeby baba mnie skasowala bo ja nie mam sily godzine spedzic w kolejce to pinda mnie odeslala do kasy ... ja poprosilam kierownika punktu i poprosilam o ksiazke skarg ... o dziwo pani z mety mnie obsluzyla nawet winogrona mi poszla zwazyc do kasy !! wiecie prace trzeba sobie szanowac :D ale kierownika i tak poprosilam i zwrocilam mu uwage ze w czwartkowe popoludnie /poczatek nowej oferty/ powinna byc czynna ktorakolwiek kasa pierwszenstwa !!!

Ja ostatnio byłam u rzeżnika i nie dość że 8 rano, ja z brzuchem i mała skacząca między nogami.....do czasu aż zaczęła być zmierzła i musiałam ją wżiąść na ręce!!! I oczywiście NIKT nie zaproponował mi żebym kupowała pierwsza:wściekła/y:

Tunia trzymaj się! Aż nie wiem co napisać bo jak tego nie idzie leczyć to musisz przeczekać:-(

no niekiedy ludzie są okropni!! ale za to dzisiaj mily dzien bo i miejsce w autobusie ustąpione i na targu sliwek od pani dostalam dla dzidziusia :) i krew za pierwszym razem sie udalo pobrac a nie za 15:) ale za to jak sikala ho ho ho:)

debile
debile debile!
jeszcze nigdy nikt mnie nie przepuścił w kolejce, a jeden chamowaty,młody facet nawet usiłował się ze mną kłócić, że się wepchałam do kolejki!ale w mojej obronie stanął starszy pan i zapytał tylko cz mu naprawdę nie wstyd a że cham to mu oczywiście nie było wstyd.
kiedy byłam w ciąży z Rozalką raz w małym sklepiku pani poprosiła mnie bez kolejki do kasy! jeden jedyny raz! u lekarza też niestety się nie zdarza.

debile debile!
jeszcze nigdy nikt mnie nie przepuścił w kolejce, a jeden chamowaty,młody facet nawet usiłował się ze mną kłócić, że się wepchałam do kolejki!ale w mojej obronie stanął starszy pan i zapytał tylko cz mu naprawdę nie wstyd a że cham to mu oczywiście nie było wstyd.
kiedy byłam w ciąży z Rozalką raz w małym sklepiku pani poprosiła mnie bez kolejki do kasy! jeden jedyny raz! u lekarza też niestety się nie zdarza.

pfff, u lekarza to już w ogóle... najbardziej mnie wkurzają stare baby które przechodzą menopauzę! to nic, że rejestrujesz się na godzinę. ostatnio miałam być na 15:30 i co? do gin dostałam się po godzinie... bo stare jędze koczowały już od 14 na lekarza... i nie ma mowy żeby Cię któraś przepuściła... a już żeby Ci miejsce zrobiła na krzesełku to możesz sobie pomarzyć...

Tunia, trzymaj się Kochana dzielnie.

ale Wy macie tempo :P nie zaglądałam kilka dni, a tu już ponad tysięczna strona, o matkoo :]
co do przepuszczania w kolejkach :] do tej pory tylko jeden taki przypadek miałam - płaciłam za gaz czy za coś tam, i koleś który pobierał kase oglądnął mnie - a że stałam w kolejce - kazał mnie przepuścić :) na poczte latam kilka razy w tygodniu - i się NIE zdarzyło żeby mnie ktoś przepóścił. Stare próchna emerytki stoją, nie mają nic lepszego do roboty jak tamowanie kolejek na poczcie i u lekarzy.. ehh... dlatego ja też nie bede nikogo przepuszczać :] :] tym bardziej emerytek kurna..
jutro ide na to usg 4d :D :D :D nie mogę się doczekać :)))))))))

ale Wy macie tempo :P nie zaglądałam kilka dni, a tu już ponad tysięczna strona, o matkoo :]
co do przepuszczania w kolejkach :] do tej pory tylko jeden taki przypadek miałam - płaciłam za gaz czy za coś tam, i koleś który pobierał kase oglądnął mnie - a że stałam w kolejce - kazał mnie przepuścić :) na poczte latam kilka razy w tygodniu - i się NIE zdarzyło żeby mnie ktoś przepóścił. Stare próchna emerytki stoją, nie mają nic lepszego do roboty jak tamowanie kolejek na poczcie i u lekarzy.. ehh... dlatego ja też nie bede nikogo przepuszczać :] :] tym bardziej emerytek kurna..
jutro ide na to usg 4d :D :D :D nie mogę się doczekać :)))))))))

czy mi się wydaje, czy Ty koleżanko jesteś z Podkarpacia :-)? gdzie robisz usg 4d?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry