reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mi już też coś się pcha na język bo akurat mój M mnie wku...
Co za chłopy.....
Idę spać bo to się może żle skończyć!!!:wściekła/y::-)
I spróbuj nie przejmować się Dagmarkoooo!!!
Znając świat to jeszcze niejedna taka scena nas czeka z ich strony:-)

Kiedyś gdzieś pisało że musieliby za tą całą pracę płacić ok 1500zł!

reklama
Powinnyśmy od gina dostawać po stwierdzeniu ciąży takie wielkie ciężkie kije.
Tymi kijami należało by perswadować odpowiednie zachowanie tatusiów :wściekła/y:

Powinnyśmy od gina dostawać po stwierdzeniu ciąży takie wielkie ciężkie kije.
Tymi kijami należało by perswadować odpowiednie zachowanie tatusiów :wściekła/y:

obawiam sie ze rodziny wowczas mialyby max 1 dziecko albo i jedno na 10 chlopa !!! oni by sie seksu bali jak by wiedzieli co kobieta w ciazy potrafi ... a jak dostanie jeszce kij ... wole nie myslec !!

reklama
Do góry