Chérie
Mama Danielka
Hm tylko, że ja miałam wczoraj a jutro idę pierwszy raz do innego i bym wolała żeby wszystko sprawdził
myślę, że zrobi dokładne usg, ewentualnie zaprosi Cię w innym terminie

ale czym się tak martwisz skoro jest wszystko dobrze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hm tylko, że ja miałam wczoraj a jutro idę pierwszy raz do innego i bym wolała żeby wszystko sprawdził

myślę, że zrobi dokładne usg, ewentualnie zaprosi Cię w innym terminie
ale czym się tak martwisz skoro jest wszystko dobrze?
nie martw sie na zapas ... maly napewno tak sie usadowil ze kopia sie nawzajemi z waga tez bedzie wszystko ok
![]()
Karola, nic się nie martw, z bliźniakiem na pewno wszystko dobrze, zresztą sama się przekonasz w poniedziałek![]()
bez przesadyzmu! wazne zeby w pierwszych tygodniach nie robic zbyt dlugiego badania co by nie zaszkodzic malym, bo od tej glowicy bije cieplooo nie wiem czy zauwazylyscie, ale bez przesady z ta szkodliwoscia.Dzięki kochana za pocieszenie. Zresztą wczoraj gin robił mi USG możliwie najkrócej a niektóre dziewczyny mają dość długie więc gdyby USG było by aż takie szkodliwe to ich dzidziom bardziej by zaszkodziło chyba nie??
To mi pomogłyście bo mnie nowamagdak nastrtaszyła hehbez przesadyzmu! wazne zeby w pierwszych tygodniach nie robic zbyt dlugiego badania co by nie zaszkodzic malym, bo od tej glowicy bije cieplooo nie wiem czy zauwazylyscie, ale bez przesady z ta szkodliwoscia.
A do RTG nie ma co porownywac bo to zupelnie inny mechanizm dzialania, inne fale, w ogole zupelnie co innego

Po prostu są złe opinie o moim już teraz byłym ginie, że podobno wad nie wykrywa itp.:-(
a hemoglobina 11.9 to dobra nie??
Z nosem mam ten sam, problem - co dziwne - cały dzień nic, dopiero jak się kładę to się zaczna i ciężko zasnąć, wkurzające..![]()
.
Ciesze sie ze u Ciebie dobrze, ja biore 6 tabletek magnezu na dobe.... 3x2tabl wec 4 to chyba nie tak zle ;P

Słyszałyście kiedyś o tym????No to jeszcze nie tak źle jestnorma mieści się ponoć między 11 a 14. poniżej 11 zaczyna się anemia.
Heloł :]
Mam zarąbiste dwie książki w pdfie o nauczaniu dzieci spać w różnych miesiącach życia. Koleżanka ma 8 miesięcznego synka, niedawno to zastosowała i mówi że jest w szoku, że teraz śpi jak aniołek, przesypia noce. Jak chcecie to wam na mejla wyśle![]()
judys_17@interia.plKurcze, ja się też muszę wybrać... To 50g jakoś wytrzymałam, w sumie smakowało jak troche przesłodzona woda z cytryną, ale teraz mam 75.. Eh, na jutro zbiorę odwagę i polezę z rana... :-(

Dziękujeco do tego USG to wolę wcześniej wiedzieć czy coś czasem nie tak nie będzie:-(

Heloł :]
Mam zarąbiste dwie książki w pdfie o nauczaniu dzieci spać w różnych miesiącach życia. Koleżanka ma 8 miesięcznego synka, niedawno to zastosowała i mówi że jest w szoku, że teraz śpi jak aniołek, przesypia noce. Jak chcecie to wam na mejla wyśle![]()