Wez moj B to dumny chodzi jak paw, zeby zaraz nie pekł, ze mia takiego dobrego "strzala"Artur zanim go zobaczył cieszył się z syna ale wczoraj to szalał co chwilę powtarzał jaka to duma, że będzie miał syna pierwszego![]()
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
No widzisz jacy oni są:-):-):-)Wez moj B to dumny chodzi jak paw, zeby zaraz nie pekł, ze mia takiego dobrego "strzala"
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Hello laseczki ja dla odmiany stukam sie z Wami paczusiem wpadlam na weekend do domku i tata z rana skoczyl mniam)) Obejrzalam sobie dzien dobry tvn calkiem ciekawy brakowalo mi go w wakacje w weekendy. NO a niedlugo zmykam z kumpela na poszukiwanie skarbow do lumpika swietne ciuchy tam maja a jak jest dostawa to taki tlok ze nie ma palca gdzie wcisnac. Ostatnio widzialam nawet cudne ciuszki dla maluszkow tanie bardzo i wszystkie z anglii dobrych firm co myslicie o tym zeby kupic troszke takich ciuszkow jak wypiore 2 razy to chyba bedzie ok??? Ciacho hmm ja tez jakies chyba zrobie ale moje popisowe to sernik a drozdzowego to nie umiem a wlasnie takie bym sobie zjadla ze sliwkami jak pisalyscie
![]()
lepiej zapytaj ktora z nas nie kupuje w lumpie !!! wszystkie sie tam zaopatruja
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja juz po obiadku i normalnie nie mam checi juz na nic,przyszedl len
musze troche posprzatac mieszkanko a z ciasta chyba nici:-(nie chce mi sie.
A tak apropo to mam pytanie,czy wy tez macie podczas ciazy problemy z miejscami intymnymi po depilacji?U mnie jest taka podrazniona skóra ze nie wiem normalnie co mam zrobic:-(czego wy uzywacie?Moze wy mozecie polecic jakies cudo?Jak to u was sie ma?

A tak apropo to mam pytanie,czy wy tez macie podczas ciazy problemy z miejscami intymnymi po depilacji?U mnie jest taka podrazniona skóra ze nie wiem normalnie co mam zrobic:-(czego wy uzywacie?Moze wy mozecie polecic jakies cudo?Jak to u was sie ma?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja juz po obiadku i normalnie nie mam checi juz na nic,przyszedl lenmusze troche posprzatac mieszkanko a z ciasta chyba nici:-(nie chce mi sie.
ja tez mam lenia a co ... ale sie nie przejmuje
a po depilacji ja zawsze mialam problemy i nic kompletnie mi nie pomagalo ;( trzeba przezyc i tyle ...
G
Georgina
Gość
Ja używam i do depilacji nóg i miejsc intymnych pianki dla kobiet Venus. Potem traktuję te miejsca maszynką jednorazową. Nic mnie nie podrażnia. Dodać należy, że mam bardzo wrażliwą skórę i dlatego jestem zadowolona, że mimo tego nie mam podrażnień.
nowamagdak
Fanka BB :)
ja właśnie wstawiłam ciacho ze śliwkami do piekarnika
mam fajny przepis z którego robię od dawna, i nigdy nic się nie stało, a ten zapach z piekarnika ajjjjjj
mniam mniam , po 15 bedzie gotowe
już pachnie ahhhh

G
Georgina
Gość
Ja za ciastami zbytnio nie przepadam
To dobrze, zawsze to mniej roboty hehehe.
a mi sie zachciało robic sos ze świezych pomidorów
i juz mam dosc 2,5kg pomidorów sparzylam i obralam te pomidory po calej kuchni mi latały a jak sie gotowałay to oczywiscie wszystko wkoło zachlapały sos juz zrobiony ale teraz musze ten bajzel posprzatac i jesc mi sie juz odechciałao
i juz mam dosc 2,5kg pomidorów sparzylam i obralam te pomidory po calej kuchni mi latały a jak sie gotowałay to oczywiscie wszystko wkoło zachlapały sos juz zrobiony ale teraz musze ten bajzel posprzatac i jesc mi sie juz odechciałao

reklama
Ja juz po obiadku i normalnie nie mam checi juz na nic,przyszedl lenmusze troche posprzatac mieszkanko a z ciasta chyba nici:-(nie chce mi sie.
Ja po depilacji zawsze posypuje sobie podrażnione miejsca mąką ziemniaczaną-ktoś mi to kiedyś poradził i jak dla mnie jest super.
Ja mam większy problem...z przytulaniem:-(