lajtway
Fanka BB :)
A dlaczego powtarzasz glukozę? Cos nie tak ostatnio wyszło?ja juz drugi raz musze to swinstwo pic...nic zmykam pomalu sie szykowac...napisze jak juz wrocimytrzymajcie kciuki bo sie boje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A dlaczego powtarzasz glukozę? Cos nie tak ostatnio wyszło?ja juz drugi raz musze to swinstwo pic...nic zmykam pomalu sie szykowac...napisze jak juz wrocimytrzymajcie kciuki bo sie boje...
no właśnie a ja chciałam mieć syna a będzie córkaBo w ogóle jakoś więcej chłopaków się rodzi.

Heh, nawet nie próbuje nadgonićPozdrowionka dla wszystkich. mam nadzieję, że wszystko idzie dobrze i samopoczucie mamusiek w porządku.
Ja jutro muszę być od 8 w lab bo do 10 muszę mieć wsjo pobrane (3 razy aż! OMG), potem zawożą te próbki do Biela.Też mam 75;-) Dobrze ze jutro nie mam zajęc na uczelni. Jeszce wr mi lekarz kazał zrobić bo to obowiązkowe
Ja prosiłam Aniołka o córcię i mam hehehe:-) (z tym aniołkiem to tak z kuli tego, że to przed św.)no właśnie a ja chciałam mieć syna a będzie córka
i gdzie tu sprawiedliwość??
mój mąż ma zeza i źle strzelił![]()
z tym samopoczuciem teraz juz u nas b ywa roznie ale jest OK![]()
z tym samopoczuciem teraz juz u nas b ywa roznie ale jest OK![]()