reklama

Grudzień 2009

reklama
moja mała jeszcze około półtora tygodnia temu tez uwaliła sie poprzecznie jak lezałam no mysllam ze mnie rozerwie zaczełam ja błagac zeby wracała na swoje miejsce i głaskalam głowke w dól a nozki w gore tak zeby jej pomoc i sie udalo a dzis mnie tak brzuch bolał a w sumie szczypał jakby mnie tam gryzła złosnica mala:oo2::hmm:
Ja go próbowałam powstrzymać ale nie dało rady. Prośbą czy groźbą - nic. Chciałam go przytrzymać to złośnik tak wywijał że bolało jeszcze bardziej. Wrrrr, ciekawość mnie zżera jaki on duży jest bo siłe ma taką że szok. No i ciekawe czy jednak będzie rozsądny i zanurkuje główką w dół.

ja mate tez dostalam :) sie mam fajnie z tymi moimi siostrami/szfagierkami :)

co do mam blizniakow to karolak odzywala sie jakis czas temu ... ale ona bidula lezy plackiem i co najwyzej nas czyta <w tym miejscu machamy do mamusi i do chlopcow!!> a marty faktycznie nei bylo chyba od srody wieczora ... mam nadzieje ze jest wszystko dobrze !!!

Ja go próbowałam powstrzymać ale nie dało rady. Prośbą czy groźbą - nic. Chciałam go przytrzymać to złośnik tak wywijał że bolało jeszcze bardziej. Wrrrr, ciekawość mnie zżera jaki on duży jest bo siłe ma taką że szok. No i ciekawe czy jednak będzie rozsądny i zanurkuje główką w dół.

to obrocił sie na stałe łobuziak:szok: ????

przerazaja mnie te wydatki.........:zawstydzona/y: tymbardziej ze z kaska jakos cienko////
dobrze ze lozeczko mamy po innym dziecku ale mimo to jeszcze tyyyle rzeczy trzeba dokupic... najbardziej to mnie posciel dla dzieci rozwala... ceny sa masakryczne... a moze wy gdzies znalazluyscie cos tanszego?
allegro lub cos... bo juz sama nie wiem....

wozek bedziemy kupowac w komisie....niestety nie stac mnie na szalenstwa.... moja mama obiecala dac na kolyske (lub czesc wozka-do wyboru) ok 400-500zl.... ona sama nie bardzo ma z czego ale sie stara... a tesciowa///////////ech szkoda gadac,,, ona daje tylko starszemu synowi a raczej jego zonie ktora jest o 10 tyg krocej w ciazy niz ja,,,, no ale ja jestem ta mlodsza i zarazem glupsza....

mam juz czasami dosc mowie wam... chodze i plakac mi sie chce.. ale wez tu sie rozplacz to jeszcze pare "cieplych" slowek bym dostala.........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry